“Düzce'deki Boluspor maçına bilet aldınız mı?”

14/07/2013
14
TEM
2013

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarların sorularını yanıtladı ve imza dağıttı. Sarı-lacivertli taraftarlara 19 Temmuz Cuma günü Düzce’de oynanacak olan Boluspor-Fenerbahçe maçına bilet aldınız mı diye soran Yıldırım, taraftarlardan ‘evet’ cevabı aldı.

Fenerbahçe’de dün gerçekleştirilen ve taraftara da açık olan antrenmanın bitiminde futbolcular, taraftarın yanına giderek imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi. Eşiyle birlikte önceki akşam Topuk Yaylası’na gelen Aziz Yıldırım, gece boyunca teknik direktör Ersun Yanal ile konuşup, sezon öncesi değerlendirmeler yaptı. Yıldırım, dün sabah ise sahaya indi. Engelli vatandaşlarla ilgilenip fotoğraf çektiren Başkan Aziz Yıldırım, yeni transfer Alper Potuk'u da yanına çağırdı ve taraftarlarla fotoğraf çektirmesini istedi.

OSCAR CARDOZO SORUSUNA YANIT

Yıldırım'a sorular yönelten taraftarların en çok merak ettiği konu, Benfica'nın Paraguaylı futbolcusu Oscar Cardozo oldu. “Başkanım Cardozu'yu alıyor muyuz?” şeklindeki soru üzerine Fenerbahçe Başkanı, “Merak etmeyin, çalışmalarımız sürüyor” yanıtını verdi.

NE KADARMIŞ BİLETLER?

Taraftarlarla sohbet eden Yıldırım, “Düzce'deki Boluspor maçına bilet aldınız mı?” diye sordu. 'Evet' cevabı alan Yıldırım, bu kez “Ne kadarmış biletler?” diye taraftarlara takıldı.

Uzun zamandır basın mensuplarına bu kadar görüntü vermeyen Aziz Yıldırım'ın son derece keyifli olması dikkati çekti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.