DIŞARDA HOROZ KESİLİYORUZ

06/12/2014
06
ARA
2014

Boluspor 2014-2015 sezonunun 12. haftasında Adanaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmayı bildi. Ligde oynadığı 12 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan kırmızı beyazlılar topladığı 16 puanla maç fazlasıyla 7. sıraya yükseldi.

Kırmızı beyazlılar ligde oynadığı 12 karşılaşmanın 6 sını kendi evinde, diğer 6 karşılaşmayı ise deplasmanda oynarken kendi evinde sadece 6 puan topladı. Boluspor deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda ise 10 puan topladı. Kırmızı beyazlılar deplasmanda ligin ilk haftasında G. Antep B.Ş.B ile 1-1 berabere kalırken, sonraki haftalarda deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda Denizlispor ve Alanyaspor'u 3-0, son olarakta Adanaspor'u 2-0 lık net skorlarla geçmesini bildi.  

Deplasmanda bileğimiz zor bükülüyor

Boluspor deplasmanda 6 karşılaşmaya çıkarken bunlardan sadece 2 sinde puan alamayarak evine döndü. Kırmızı beyazlılar deplasmanda mağlup olduğu Samsunspor ve Bucaspor maçlarında sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılmış ve bu maçlarda hep son dakikalarda yıkılmıştı. Boluspor'un 12. hafta itibariyle puan durumunda deplasman karnesi şu şekilde oluştu;

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.