DEV ADAMLAR UZATMADA GÜLDÜ! 86-80

26/02/2018
26
ŞUB
2018

Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız ligin 16.haftasında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibin dış şutlarda etkili olduğu maçta takımımız maçın son dakikalarında bulduğu basketle maçı uzatmaya götürdü ve uzatmada rakibi 86-80 mağlup ederek salondan galibiyetle ayrıldı.

Ligde son oynadığı iki maçtan mağlubiyetle ayrılan Bolunun dev adamları, çıkış maçı olarak gördüğü Mersin Büyükşehir Belediyespor maçından galibiyetle ayrılan taraf oldu. Maça her iki takımda kontrollü başlarken, maçın ikinci periyodunda Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız istediği oyunu sahaya yansıtarak bir ara maçta 18 sayı önce geçti. 18 sayılık farkı korumakta zorlanan temsilcimiz devreye 46-40 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise takımımız aradaki farkı açmaya çalışsada rakip dış şutlarla etkili oldu ve aradaki farkı kapatarak 3.periyot sonunda sayı farkına 1’e indirdi. Maçın son periyodunda ise kafa kafaya giden mücadele her iki takım dış şutlarla sayı ararken, takımımız 2 sayı geride götürdüğü maçın son saniyelerinde bulduğu basketle maçı uzatmaya götürdü. (71-71) Mücadelenin uzatma dakikalarında ise etkili olan takımımız maçı 86-80 kazanarak salondan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız ligin 17.haftasında 17 Temmuz Spor Salonunda saat 16:00’da Fethiye Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.