Dev adamlar lider mider dinlemiyor (87-74)

23/11/2013
23
KAS
2013

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde 4 maçına çıkan Boluspor grup lideri Anadolu Basket'i sahasında 87-74 yenerek önemli bir galibiyete imza attı.

Maç boyunca saha ve seyirci avantajını iyi kullanan kırmızı beyazlılar konuk ekibi 13 sayı farkla mağlup ederken, olası averaj durumuna göre ikinci maç öncesi önemli bir avantajı ele geçirdi. ilk 3 maçta 3 galibiyet alarak geçen haftayı bay geçen Boluspor, zorlu maçta grup liderini farklı mağlup etmeyi başardı. 8 puanla grupta liderliği elinde bulunduran Anadolu Basket ile puanları eşitleyen Boluspor'un rakibine karşı bir maç eksik bulunuyor.

Futbolculardan destek

Boluspor'un 87-74 mağlup ettiği Anadolu Basket maçında kırmızı beyazlıları Boluspor futbol takımı bu maçta yanız bırakmadı. Karşılaşma boyunca basketbolcularımızı destekleyen Bolusporlu futbolcular daha sonra basketbolcular ile birlikte galibiyeti birlikte kutlayarak objektiflere poz verdiler.  Kırmızı beyazlıların bugünkü Manisaspor maçında da basketbol takımının yine tam kadro futbolculara destek vereceği öğrenildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.