DESTEK ETKİSİNİ GÖSTERDİ. ASKF TÜRKİYE ŞAMPİYONASINI BOLU'YA GETİRDİ

25/03/2024
25
MAR
2024

Bolu'nun en büyük spor organizasyonlarından biri olan Karaçayır bir haftadır ödülleri almayı başardı. Önce Bolu Belediye başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'un girişimleri ile tarihi bir desteğe kavuşurken bu seferde 2023 - 2024 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası Final müsabakalarının Bolu'da yapılacağı açıklandı.

Karaçayır her anını dolu dolu yaşarken hem spora hem gençlere hizmet etmeye devam ediyor. Bu hizmeti gören Ak Partili Bolu Belediye başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol 6 milyon gibi bir rakamı bakanlıktan amatör kulüplerin ve sporcuların ayağına kadar getirirken, Bolu ASKF'de Türkiye şampiyonasını ilimize kazandırmayı başardı. Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin yaptığı açıklamada " 2023 - 2024 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları 03 - 04 Nisan 2024 tarihleri arasında Bolu’da oynanacaktır. Müsabakaların teknik toplantısı ve kura çekimi 02 Nisan 2024 Salı günü Karaçayır'da yapılacaktır" ifadelerine yer verildi. 

4 Takımın katılacağı ve Türkiye Şampiyonun Bolu'da belli olacağı müsabakalar için 150'ye yakın sporcu ve teknik heyetler ile birlikte yüzlerce taraftarın ilimizdeki maçları yerinde takip etmesi bekleniyor. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.