DENİZLİSPOR'A SÜRPRİZ YAPTIRMADIK!

14/10/2022
14
EKİ
2022

Spor Toto 1 ligin 9. haftasında ligin son sırasında yer alan ve transfer yapamayan Denizlispor ile sahasında karşılaşan Boluspor konuk ekibe sürpriz yaptırmadı ve mücadeleyi Landel ve Kayamba'nın golleri ile 2-0 kazanmayı başardı.

Kırmızı beyazlı ekip ideal onbirine yakın bir görüntü ile çıksa da teknik direktör Sait Karafırtınalar Gökhan Alsan'ın sakatlığı nedeniyle Bregu'ya, Balde'nin yerine ise Furkan Demir'e görev verdi. Mücadele Boluspor Çağlar, Tugay, Kayamba, Bregu, Gökhan Karadeniz, Naby, Onur, Landel, Hakan, Furkan, ve Bülent onbiri ile başladı. 

BOLUSPOR İYİ BAŞLADI

İkinci yarıya göre ilk yarısı daha hareketli geçen maçta ekibimiz Landel ile soyunma odasına 1-0 önde gitti. İlk dakikadan itibaren önceki maçlara göre daha istekli başlayan kırmızı beyazlılar Denizlispor'a karşı bu devrede oldukça üstün oynadı. 

DENİZLİ'NİN SAVUNMA HATALARI FARKIN AÇILMASINA NEDEN OLDU

İkinci yarıya konuk ekip daha iyi başlamasına karşın Boluspor bu devrede Denizlispor savunmasının iki hatası sonrası Kayamba ve oyuna sonradan giren Landel'in golleri ile maçı 3-0'a taşıdı ve sezonun en iyi skorlarından birini yakaladı. Ligde zor günler geçiren ve transfer yapamayan konuk ekip Denizlispor büyük umutklarla geldiği Bolu'dan eli boş döndü. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında Denizlispor’un attığı golün ardından maçın hakemi VAR’a giderek golü iptal etti.

HAFTAYA SAMSUN DEPLASMANI

Bu sonuçla Boluspor haftanın açılış maçını kazanarak puanını 15 yaparak zirveye tırmanmayı başardı. Kırmızı beyazlılar ligin 10. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak.   

Stat: Atatürk

Hakemler: Muhammet Ali Metoğlu, Deniz Turgut, Cem Özbay

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kaçar, Kayanba (Dk. 77 Arda Köksal), Bregu (Dk. 82 Melih Okutan), Gökhan Karadeniz (Dk. 77 Burak Asan), Oulare, Onur Ulaş, Landel, Hakan Bilgiç, Furkan Demir (Dk. 82 Balde), Bülent Cevahir (Dk. 90 Posmac)

Altaş Denizlispor: Hüseyin Altıntaş, Muhammet Özkal, Hakan Çinemre, Ömer Hasan Şişmanoğlu, Okan Derici, Oğuz Yılmaz, Schwechlen, Emre Sağlık, Berkant Gündem (Dk. 81 Bekir Turaç Böke), Muhammed Gönülaçar, Mustafa Çeçenoğlu,

Goller: Dk. 40 Landel, Dk. 62 Kayanba, Dk. 90+1 Balde (Boluspor)

Sarı kart: Dk. 22 Muhammed Gönülaçar (Altaş Denizlispor), Dk. 54 Kayanba (Boluspor)

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.