DEMİR'DEN ÇARIKÇI'YA "LİSTELERİ VER" ÇAĞRISI

16/05/2019
16
MAY
2019

Spor Toto 1'nci lig takımlarından Boluspor'un 30 Mayıs'ta yapılacak Olağan Genel Kurulu öncesi başkan adaylığını açıklayan tek isim olan iş insanı Cavit Demir, kulübün mali tablosu ile delege listelerinin verilmemesine tepki göstererek kulüp başkanı Necip Çarıkçı'ya 'Listeleri teslim edin' çağrısında bulundu.

Bolu ve Düzce'de faaliyet gösteren Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri ile Merkez TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Cavit Demir, Boluspor'un 30 Mayıs'ta yapılacak kongre için başkan adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına başladı. Yönetim kurulu listesini büyük oranda tamamlayan Demir, kırmızı beyazlı takımın yönetiminden de kongre öncesi kulübün mali tablosunu ve delege listesini resmi yazıyla talep etti. Demir'in talep yazılarına rağmen Çarıkçı ve yönetiminin listeleri teslim etmemesi akıllarda soru işaretleri bıraktı.

"ÜYE LİSTESİNİ EN KISA SÜREDE TESLİM EDİN"

Sahibi olduğu hastanede basın toplantısı düzenleyen Demir, Boluspor'dan üye listesinin kendilerine verilmemesine üzüldüğünü belirterek, "Bir hafta önce resmi yazıyla Boluspor'dan listeyi istedim. Şu ana kadar mevcut listeyi alamadık. Biz orada oy kullanacak herkese ulaşalım, projelerimizi bire bir anlatalım istiyoruz. Kendisiyle bugün tekrar görüştüm ve haftaya yönetim kurulu toplantısı olacağını  ve sonrasında verebileceklerini söylediler. Seçime fazla bir zaman kalmadı. Kim aday olacaksa olsun. Olmayacaksa kimse bizim önümüzü engellemesin. Biz mevcut borç durumunu da bilmiyoruz. Borç

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.