DANİEL AVRAMOVSKİ KLASINI KONUŞTURDU

17/02/2024
17
ŞUB
2024

Boluspor'un devre arası transferlerinden Daniel Avramovski gösterdiği performans ile kalitesinin ve isabetli bir transfer olduğunu bir kez daha gösterdi. Tecrübeli oyuncu ilk gün geçirdiği formayı bir daha çıkarmazken sayısal olarak ta önemli bir katkı yaptı.

Devre arası transferlerinden Kuzey Makedonyalı oyuncu Boluspor'un ikinci yarıda oynadığı 6 maçta da forma giyerken eksiksiz tam 540 dakika süre almayı başardı. Bu maçlarda 3 gol kaydeden Daniel Avramovski başarılı futbolu ile de dikkat çekiyor. Tuzlaspor maçının 10. dakikasında sahne alan Makedon oyuncu Tunahan'ın pasında nefis şutu ile ekibimizi öne geçiren isim oldu. 

Geldiği günden bu yana hem defansif hem de ofansif anlamda Boluspor'a önemli güç katarken, isabetli bir transfer olduğunu da gösterdi.  Tamamen değişen 3. bölgede ilk defa oynamalarına rağmen uyumlu bir görüntü çizen hücum oyuncuları içinde en verimli isimlerden olan Daniel Avramovski daha önce Adanaspor ve Şanlıurfaspor maçlarında da rakip fileleri havalandırmayı başarmıştı. Attığı gol sonrasına hocasına koşan Daniel Avramovski Koşukavak'ın da yüzünü kara çıkarmadı.  

 

 

 

1 yorum yapılmış

  • Kockoroglu 19 Şubat 2024 • 10:50

    Massallah andre santos gibi nazar degmesin top ayagina cok yakisiyo

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.