ÇOK BÜYÜK AVANTAJI KAYBETTİK. AMA CANINIZ SAĞOLSUN

26/11/2016
26
KAS
2016

TFF 1. Ligin 12. Haftasında Boluspor Bandırmaspor’a konuk oluyor. Mücdelenin ilk yarısı 1-0 Boluspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Kırmızı beyazlılar bu devrede etkili bir oyun ortaya koyamadı.

Boluspor sahaya Soner Şahin, Renato, Diarra, Özgür Özkaya, Fatih Turan, Yusuf Emre, Cumali, Emre Kılınç, Anco Jansen, Murat, Poepon onbiri ile çıktı.

Çapa’dan ilerleyen dakikalarda görev bekleyen isimler ise; Erdi Yokuşlu, Efe Halil, Hakan, Emrullah, İsmail, Tunahan, Berat Tosun oldu.

Sarı kart cezalıları Andre Santos’un yerine Murat Yıldırım Özgür İleri’nin yerine Cumali Bişi ilk onbirde yer aldı.

İlk yarıda Boluspor etkisiz bir futbol ortaya koydu. Bu devrede sakatlanan Anco’nun yerine Tunahan oyuna dahil olurken ekibimiz bu devrede 1 pozisyondan yararlanamadı. Ev sahibi Bandırmaspor bir golün yanı sıra 3-4 net pozisyona girerken kaleci Soner ilk yarının adeta kahramanı oldu. Tecrübeli eldiven net kurtarışları ile Boluspor’u bu devrede ayakta tutan isim oldu. Boluspor ilk yarıda pozisyon üretmede oldukça zorlanırken kırmızı beyazlılar soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Boluspor'da Berat, Cumali'nin yerine oyuna girdi. Bu devrede ilk yarıda olduğu gibi etkisiz bir oyun ortaya koyan Boluspor'u maçın hakemi Bülent Birincioğlu'da durdurmayı başardı. 45 dakikalık ikinci devrede çaldığı düdükler Bandırmasporlu oyuncuların oyunu soğutma taktiğine katkıları ile destek veren Birincioğlu adeta maçı katletti. Kırmızı beyazlı ekipte bu yarıda oyuna giren Efe'nin fiziğini kullanarak hücum bölgede olması skorda değişikliğe faydası olmadı. Rakip kalede fazla etkili olamayan ve 3. bölgede gereksiz top kayıpları ile yaptığı faullerle topu Bandırmaspor'a kaptıran kırmızı beyazlılar haftayı puansız kapattı. Zirve yarışında Göztepe'nin ve Eskişehirspor'un mağlup olduğu kritik haftada ekibimiz çok önemli bir fırsatı tepmiş oldu. Boluspor 23 puanda kalırken 2'inciliğini korudu.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.