ÇOCUKLAR, GENÇLER, SPOR YAPMAK İSTEYENLER...

02/08/2020
02
AĞU
2020

Soysal Spor Kompleksi merakla beklenen Yaz Futbol Okulunu açıyor. Soysal Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri yaptıkları açıklamada Yaz futbol okuluna katılmak isteyen gençler, çocuklar ve spor yapmak isteyen minikleri bu özel okula beklediklerini ifade ettiler.

Bolu Karaçayır Mahallesinde faaliyet gösteren Soysal Spor Kompleksinin bünyesinde bulunan "Soysal Gençlik ve Spor Kulübü Yaz Futbol Okulu"nu 170 sporcusu ile birlikte 4 Ağustos'ta açacak. Soysal Gençlik ve Spor Kulübü Genel Koordinatörü Ömer Yavuz yaptığı açıklamada "Hali hazırda erkek ve kız futbol takımımızda 170 sporcumuz bulunmakta. Bunların tamamına yakınına lisans çıkararak en kısa zamanda amatör futbol liglerine katarak hem kulübümüzü en iyi şekilde amatör liglerimizde temsil edeceğiz, hemde yavrularımıza spor ahlakını kazandırarak kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayacağız" dedi.

"AMACIMIZ ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMAK"

Aramıza katılmak isteyen yavrularımız olursa yaz okulumuz 4 hafta sürecek diyen Soysal Gençlik ve Spor Kulübü Genel Koordinatörü Ömer Yavuz "2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014 doğumlu erkek ve kız çocuklarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız. Biri kaleci antrenörü olmak üzere toplam 5 antrenör ile çocuklarımızın gelişime katkı sağlamak istiyoruz. Çocuklarının sağlıklı ve disiplinli bir ortamda spor yapmasını isteyen velilerimiz Soysal Spor Kompleksine müracaat edebilirler" dedi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.