ÇARIKCI'DAN EMRE KILINÇ İTİRAFI...

30/06/2020
30
HAZ
2020

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Galatasaray'a transferi gündemde olan eski futbolcuları Emre Kılınç ile ilgili canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu..

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, sezon sonunda Sivasspor'dan ayrılıp Galatasaray'ın yolunu tutması belkenen eski futbolcuları Emre Kılınç ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY SEMPATİSİNİ BİLİYORDUM"

Ajansspor'a konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, "Emre Kılınç'ın Galatasaray'a olan sempatisini biliyordum. Böyle oyuncuların çoğalması bizim için çok güzel. Bunlar bizim değerlerimiz. Emre Kılınç, Boluspor'da oynarken Galatasaray onu istedi ancak bu anlaşma gerçekleşmedi." dedi.

Sezon sonunda Galatasaray ile imzalaması beklenen Emre Kılınç bu sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig'de 7 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi..

7 yıl önce G.Saray'ın kapısından dönmüştü!

Emre Kılınç 7 sene önce Florya'nın kapısından döndü. 2013'te Boluspor'da forma giyen Emre'nin Galatasaray'ın dikkatini çektiği ve kırmızı-beyazlı kulüple anlaşma sağlandığı ancak Boluspor'un Emre'nin bonservisi için son anda 50 bin liralık zam yapması üzerine Aslan'ın bu transferden vazgeçmişti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.