Çarıkcı "Transferlerle takım daha iyi olacak"

03/01/2012
03
OCA
2012

Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı, ikinci yarıya iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Çarıkçı, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, takımdaki 6 Oyuncuyu gönderdiklerini kaydetti.

 

Takıma 2 yeni oyuncu transfer etmeyi düşündüklerini ifade eden Çarıkçı, "Genç bir kadroya sahibiz. Yeni transferlerle takım daha da iyi olacak. Antalya kampı çok iyi geçiyor. Cuma günü Antalya kampı sona erecek ve takım çalışmasını Bolu'da sürdürecek. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Boluspor'un her zaman hedefi oldu ve olacaktır da. Biz bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

Boluspor taraftarlarının takımlarını ilk yarıda yalnız bırakmadığını, taraftar desteğinin de zor maçların kazanılmasında büyük katkısının bulunduğuna dikkati çeken Çarıkçı, "Boluspor'un başarısı için birlik ve beraberliğin sağlanması çok önemliydi. Bu birlik ve beraberlik de şu an sağlanmış durumda. Taraftar takımına sahip çıkıyor. Taraftarın desteğini ikinci devrede de bekliyoruz" diye konuştu.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.