ÇARIKCI TALİMATI VERDİ. EN AZ 3 OYUNCU

14/12/2016
14
ARA
2016

TFF 1. ligin ilk devresinin bitimine 2 hafta kalırken, lider Boluspor devreyi zirvede bitirmek istiyor. Bu sezon beklenmeyen bir başarı yakalayan ekibimiz hedefini ilk iki olarak belirlerken, devre arası transfer harekatı da başladı. 

Oyuncu izleme komitesine eksik mevkiler için Fuat hocanın raporu doğrultusunda talimat veren başkan Necip Çarıkcı'nın önemli isimlerle de temasta olduğu öğrenildi. İlk devreye oranla daha zorlu geçmesi beklenen 2. yarı için nokta atışlar yapmak isteyen Boluspor'da scout ekibinin harıl harıl oyuncu izlediği yurt içinde ve yurt dışında bir çok oyuncuyu listesine aldığı öğrenildi. Forvet, orta saha, ön libero ve iki kanatta oynayabilecek 4-5 mevki için listesi oldukça kabarık olan Boluspor'un, en az 3 isimle anlaşması bekleniyor.

Hedef ilk iki ve hazır oyuncular

Transferde bu sefer daha da ince eleyip sık dokuyan Boluspor'un kadrosuna katacağı isimlerle son haftaya kadar ilk ikiyi kovalaması için direk oynayabilecek ve hazır isimler üstünde durulduğu öğrenildi. İsimleri sır gibi saklanan bu oyuncuların bir çoğunun bonservis sorununu olmaması da Bolusporlu yöneticilerin birinci önceliği.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.