ÇARIKCI "BU TAKIMI LİGDE TUTMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

26/02/2020
26
ŞUB
2020

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, kendi evlerinde oynayacakları zorlu Balıkesirspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Necip Çarıkcı, “Herkes rahat olsun. Bu takımı ligde tutmak için elimden ne geliyorsa yapacağım” dedi.

Play-off mücadeleleri nedeniyle hafta için Balıkesirspor’u kendi evinde ağırlayacak olan Boluspor karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı beyazlı takımın Başkanı Necip Çarıkcı zorlu mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Çarıkcı, “Yarın Boluspor belki de tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak. Bu maçta alacağımız 3 puan bize kalan maçlarımız için moral verecek. Geçtiğimiz hafta İstanbul’dan 1 puan ile döndük. Bu 1 puan bize birazda olsa moral verdi. Bu saatten sonra bizim bütün maçlarımız final havasında geçecek. Yarın Balıkesirspor’dan 3 puan aldıktan sonra, Pazartesi günü Giresunspor ve Cumartesi günü de Keçiörengücü ile oynayacağız. Daha sonra Adanaspor maçı var. Bu 4 maç bizim için çok önemli. Teknik heyet hazır. Futbolcularımız hazır. Herkes istekli ve arzulu. Şuan sakat oyuncumuz da yok” dedi.

“BOLUSPOR’U SEVEN KİM VARSA MAÇA BEKLİYORUZ”

Yarın oynayacakları Balıkesirspor maçına Boluspor’u seven herkesi davet eden Necip Çarıkcı, “Yarın artık Boluspor’a destek veren, Boluspor’u seven kim varsa onu maça bekliyoruz. İnşallah geçtiğimiz 13 maçta galibiyet hasretimize bu maç ile son vereceğiz. Diğer takımlardan baktığımız zaman çok fazlamız var. Ama maalesef sezona çok iyi başlayamadık. Şuan her şeyimiz ile takımımızı ligde tutmaya çalışıyoruz. Moral vermeye çalışıyoruz. Kulübümüzde hiçbir oyuncunun maddi ve manevi problemi bulunmamaktadır. Tek problemimiz özgüven. Özgüvenimizi tekrardan kazanmamız için yarınki maç bizim için çok önemli. İnşallah 3 puan alarak hafta sonunu rahat geçiririz” dedi.

“SAĞOLSUN HEP DESTEKLEDİLER”

Taraftarların her zaman yanlarında olduğuna dikkat çeken Başkan Çarıkcı, “Sağolsun taraftarlarımız son 4 maçtan beri hem içeride hem dışarıda bizleri çok destekliyor. Bu takım hepimizin takımı. Mayıs ayını bekleyeceğiz. Mayıs ayında Boluspor ligde kaldığı takdirde de herkes eleştirisini yapabilir. Taraftarımız iyi bir anlayış sergilemeye başladı. İnşallah bu maçı da onların desteği ile alacağız” dedi.

“BU TARZ LİGLERDE BAŞKAN OLMAK ÇOK ZOR”

Boluspor’u ligde tutmak istediklerini söyleyen Çarıkcı, “Bu liglerde başkanlık yapmak çok zordur. Kulüplerin belli gelirleri ve belli giderleri var. Her yıl Boluspor en az 12 Milyon bulmak zorunda. Tabi kongre süreci çok sıkıntılı geçti. Adaylar fazla oldu. Ama herkes son dakikada geri çekildi. Ben artık eskiye dönmek istemiyorum. Maalesef sezona iyi başlayamadık. Tek isteğimiz kalan maçlarda da alacağımız skorlar ile bu takımı Mayıs ayında ligde bırakmak. Aslında bu konuşmayı yapmak bile bana garip geliyor. 14 yıllık başkanlık sürecimde her sene bu takımın şampiyonluğunu konuştuk. Play-off’a kalmasını konuştuk. İlk defa bu takımın böyle durumunu konuşuyoruz. Osman Hoca da dâhil, ben ve yönetim kurulumuzun başına ilk kez böyle bir şey geliyor. Bu hafta rakiplerimiz kaybetti. Biz bu hafta kazanarak biraz daha iyi noktalara gelmek istiyoruz. Maça konsantre olmuş durumdayız” dedi.

“HEPSİ ÇOK FORMDA VE TAKIMA ADAPTE OLMUŞ DURUMDA”

Ara transfer döneminde kadrolarına kattıkları oyunculardan memnun olduklarını söyleyen Çarıkcı,“Ara transfer döneminde Osman Hoca ile birlikte çalıştık. İsteklerini bize iletti. Biz de istekleri doğrultusunda ona oyuncular sunduk ve istediğimiz futbolcuları kadromuza kattık. Halilovic, Mosquera, Delarge, Kidric gibi oyuncular bizlere çok formda geldi. Biz zaten elimizi çabuk tutup onları kampa yetiştirmek için çabaladık. Öyle de oldu. Oyuncular hazır geldi ve kampta takımada uyum sağladılar. İlk defa böyle bir şey yaptım ve ara transfer döneminde 8-9 tane oyuncu kadromuza kattık. Hepsi bizim takımımıza uyum sağladı ve hepsi hazır geldi. Osman Hoca’nın elinde şuan ilk 11 dışında kulübede hazır bekleyen 7-8 tane daha oyuncusu var” dedi.

“GECE GÜNDÜZ BU TAKIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Boluspor’ ligde tutmak için her şeyi yapacaklarına dikkat çeken Necip Çarıkcı, “Sadece şunu söylemek istiyorum. Burada çok tecrübeli bir takım ve teknik heyet var. Biz hep beraber gece gündüz Boluspor için çalışıyoruz. Herkes rahat olsun. Elimizden ne geliyorsa yapıp Boluspor’u ligde tutacağız. Bu takım iyi ve ligde kalacak” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.