ÇAPA'NIN DEFANS AYARI TUTTU

28/08/2017
28
AĞU
2017

TFF 1. ligin ilk iki haftasında kalesinde 3 gol gören Boluspor'da teknik direktör Fuat Çapa Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü maçında savunmada yine değişikliğe gitti. Fuat hocanın savunma ayarı golsüz biten maçta kendini gösterdi.

İlk hafta da 2 gol

Ligin ilk maçında Giresun'a karşı defansta Göksu, Diarra, Renato ve Cengiz Umut dörtlüsüne görev veren Fuat Çapa, ilk 45 dakika sonunda Göksu'nun yerine Caner Cavlun'a şans vermişti. Maçın ikinci yarısında iki sol beki defansın sağında ve solunda oynatmıştı. Boluspor bu maçta kalesinde 2 gol görmüştü.

Farklı savuma 1 gol

Ümraniyespor maçında yine sağ bekte Caner Cavlun'a sol bekte Cengiz Umut'a şans veren Fuat hoca soperde bu kez Özgür İleri ve Renato Arapi'yi denemişti. Çapa aksayan savunmaya Renato Arapi ve Umut Meraş'ın yerine kulübeden Göksu ve Diarra değişikliklerini ilk 45 dakikada yapmış, Boluspor kalesinde tek gol görmesine karşın mücadeleden puan çıkaramamıştı. 

Daha farklı savunma golsüz

Ligin 3'üncü haftasında ise Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübüne karşı defansın sağında Göksu, solunda Caner Cavlun göbekte ise Alim ve Diarra ile başladı. Bu maçta kalesinde fazla pozisyon vermeyen kırmızı beyazlı ekipte Özgür İleri maçın  73'üncü dakikasında Alim'in yerine oyuna girdi. Boluspor bu maçta kalesinde gol görmezken, rakip kale de fazla etkili olmadı.       

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.