ÇAPA GÖZTEPE MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

02/08/2016
02
AĞU
2016

Boluspor'un 1-0 kazandığı Göztepe maçının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, dördüncü hazırlık maçını oynadıklarını belirterek, "Karşılaşmaları, seviyesine göre özellikle 2. Lig, 3. Lig ve PTT 1. Lig olarak organize ettik. Çünkü tamamen yeni bir takımız. Yapmış olduğumuz bazı çalışmaları, belirli maçlarda görmemiz gerekiyordu." diye konuştu. 

Çapa, oynadıkları hazırlık maçından gayet memnun olduklarını vurgulayarak, "Bugünkü karşılaşma bizim adımıza gayet olumlu geçti diyebilirim. En azından oyun olarak olumluydu. Tamamen hazır olmamız için daha zamana ihtiyacımız var. Zaman zaman saha içinde ufak tefek kopukluklar oluyor. Bu yeni oluşan bir takım için gayet normal." ifadesini kullandı.  

"TAMAMEN HAZIR OLABİLMEMİZ İÇİN DAHA ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

Tam olarak hazır olabilmeleri açısından biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu dile getiren Çapa "Bundan önce 3 karşılaşma daha yapmıştık. Karşılaşmaların seviyesini özellikle 2.lig, 3.lig ve PTT 1.Lig olarak organize ettik. Çünkü tamamen yeni bir takımız ve bazı yapmış olduğumuz çalışmaları belirli maçlarda görmemiz gerekiyordu. Bugünkü karşılaşmada oyun olarak gayet olumlu geçti diyebiliriz. Ama şu da bir gerçek tamamen hazır olabilmemiz için daha zamana ihtiyacımız var. Zaman zaman saha içerisinde kopukluklar oluyor bunlarda gayet normal çünkü tamamen yeni oluşan bir takım için saha içerisindeki yanlış anlaşılmalar olabilir" dedi.

"4 OYUNCU  DAHA ALACAĞIZ"

Transfer konusuna da değinen Çapa "Bundan sonra iki hazırlık karşılaşmamız daha var. Önce Malatya ile sonrada İstanbul'da Kasımpaşa ile oynayacağız. Yani şu anda çok iyi bilmemiz lazım. Biz tamamen yeni bir takımız ve yönetimin bir projesi var, bu projeyi gerçekleştirmek içinde zamana ihtiyacımız var. Şöyle zamana ihtiyacımız var. Kulübün olanakları biliniyor. Transfer edeceğimiz mevkiler biliniyor. 2 tane stoper, bir orta saha, ve bir de forvet alacağız yani  bu da demek oluyor ki 4 tane daha oyuncu alacağız. İstediğimiz bu 4 oyuncu alabilmek de maddi olarak çok zorluyor. Bunu yönetim nasıl çözer nasıl yapar onu şu an için söylemek çok zor. Eğer biz sezonun içinde taraftar ve takım olarak üzülmek istemiyorsak zaten yönetiminde bilmiş olduğu ve herkesinde görmüş olduğu mevkileri doldurmamız lazım" şeklinde konuştu.

"BU LİGİ KALDIRABİLECEK FUTBOLCU SAYISINI 16-17'YE ÇIKARMAMIZ LAZIM"

Takım kadrosunun eksik olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı Fuat Çapa "Sayı olarak ta çok azız. Bu ligi kaldırabilecek futbolcu sayısını 16-17'ye çıkarmamız lazım ki belirli hedeflerden konuşabilelim. Hem maddi olarak hem de kalite olarak bir çok takım var. Ama biz bu açığı daha çok çalışaraktan, daha iyi bir sinerji yakalayaraktan kapatmaya çalışacağız. Transferlerin gecikmesi elbette ki bizim için büyük bir dezavantaj oluşturuyor. Ligin başlamasına üç hafta kaldı ama hala daha bahsetmiş olduğumuz üç mevkiye transferleri gerçekleştiremedik. En azından önümüzdeki haf

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.