CANER GÜNGÖR'DEN KONGRE YAZISI

03/08/2020
03
AĞU
2020

Bolu Gazetesi Editörü Caner Güngör yaklaşan Boluspor Kongresi öncesi dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

İşte o yazı;

Boluspor'da olağanüstü kongre kararının alınmasının ardından, Boluspor kamuoyu adeta sessizliğe büründü. Her fırsatta futbol dersi verenlerin bu aralar ağzını bıçak açmazken kongreye 5 gün kalmasına karşın henüz net bir şekilde ortaya çıkmış başkan adayı yok.

Bugüne kadar 'Necip Çarıkçı bu kulübü bırakmaz' martavalını okuyanlar, Çarıkçı'nın kesinlikle tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından adeta dut yemiş bülbüle döndüler. 

Sık sık kulübün borcunu gündeme getirip işin içinden sıyrılmak isteyenlerde işin cabası. Ligimizdeki en az borcu olan kulüplerden biri olan Boluspor'un zaten borcu olmasa başkanlığı herkes yapar.

Kaldı ki ilin Belediye Başkanı Tanju Özcan her 2 günde bir çıkıp yeni başkan ve yönetimine her türlü desteği vereceğini, hatta bugüne kadar verilmiş desteklerden daha çok destek vereceğini açıklamasına karşın bu takım küme düşme potasındayken felaket tellallığı yapanlar ortalıktan tuz buz oldu.

Eyyy çok bilmiş futbol profesörleri, eyyy sosyal medyadan ayar veren futbol otoriteleri, eyyy kahve köşelerinde dedikodu ile beslenenler, eyyy bu ilin zenginleri godamanları neredesiniz ? Kongreye 5 gün kaldı neredesiniz efendiler...

Yoksa sizin Boluspor sevdanız sadece goy goydan mı ibaret...

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.