BU TRANSFERLER LİGİ KARIŞTIRIR

14/07/2014
14
TEM
2014

Lig öncesi yaşanan krizi atlatan Adanademirspor takımın başına Ünal Karaman'ı sportif direktörlüğe Samet Aybaba'yı getirirken, ligin altını üstüne getirecek 3 isimle prensipte anlaştı. Galatasaray'dan ayrılan Sabri Sarıoğlu'na ise teklif götürülecek.

Akdeniz temsilcisi adeta lige bomba gibi giriyor. Ünal Karaman ve Samet Aybaba'nın imzasının ardından transfere başlayan Adana ekibi Trabzonspor'lu Alanzinho, 10 yıldır süper ligde oynayan Tita ve İtalyan forvet Roma'nın 34 yaşındaki golcüsü Amauri Carvalho ile görüşmelerini sıklaştırdı. Adanademirspor yönetimin bu üç oyuncudan en az ikisine imza attırmayı hedeflerken, Galatasaray'dan Sabri'ye teklif götürüleceği öğrenildi.

SABRİ’YE TEKLİF GÖTÜRECEĞİZ

Galatasaray Kulübünün kamp kadrosuna almadığı Sabri Sarıoğlu’na teklif götüreceklerini belirten Adana Demirspor başkanı Selahattin Aydoğdu , Adana Demirspor’u bu sezon istediği yere getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Galatasaray’da sıkıntılı günler yaşayan Sabri Sarıoğlu’na da teklif götürmek istediklerini dile getiren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, “Sabri zaten benim sürekli görüştüğüm bir arkadaşım. Sabri gibi bir oyuncuyu tabii ki kadromda isterim. Teklif edeceğim ve inşallah da kabul eder” dedi.

TARAFTARA SÜPRİZLERİMİZ OLACAK

Taraftarlarına da seslenen Başkan Aydoğdu, “Çok iyi bir taraftara sahibiz. Heyecanla bizi bekliyorlar. Beklemeye de devam etsinler çünkü, inşallah daha çok sürprizlerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.