Bu sözler çok konuşulur..

13/08/2013
13
AĞU
2013

Boluspor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden eski transfer komitesi üyesi Soner Çavuşoğlu, Köroğlu Televizyonu’ndaki 'Serbest Vuruş Özel' programında istifasına neden olan nedenleri tek tek açıkladı. Çavuşoğlu, transfer politikasında gördüğü yanlışlarla ilgili çarpıcı sözlere imza atarak, “Menajerlere boşuna paralar veriliyor. Böyle ufak ufak paralar birike birike Boluspor’un büyük paraları gidiyor. Mehmet İnceayan bu kulübe ne kadar para verdiğini açıklasın. Eski yönetimlere tek kuruş faydası olmamış biri. İlk önce kendi para versin sonra istesin” dedi.

     Soner Çavuşoğlu, ayrıca “ Bu takıma adını değiştirerek Messi’yi getirin yine antrenmana çıkartmazlar. Sebebi? İşte herkes bunu düşünsün” diye konuştu. 
 

Köroğlu Televizyonu’nda Spor Müdürü Mustafa Özkan’ın hazırlayıp sunduğu “Serbest Vuruş Özel” programına katılan Soner Çavuşoğlu, Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın kendisi hakkında yaptığı, “Ona sandalye verdim. “Kendisini fazla tanımıyorum. Biz kendisine sandalye verdik kıymetini bilmedi” sözlerine çok ağır yanıtlar verdi.

 İşte programdan satır başları: 

“BOLUSPOR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ OLDU”

“Kongreden sonra yönetim kulu olarak bir görev taksimi yapıldı. Hakan Kalafatoğlu, Osman Kayışoğlu, Seçkin Kavarna, Ahmet Ardıhan ve ben transfer komitesine seçildik. Burasının kulübün en hassas yeri olduğunu düşünüyorduk. Hakan Kalafatoğlu biliyorsunuz, Boluspor’un altyapısında yıllarca görev aldı. Daha sonra bu kulüpte yine teknik direktörlük yapmış bir kişidir. Bizde âcizane Boluspor’un altyapısında yıllarca top oynadık. Altyapıda kaptanlık yaptık, A takıma kadar yükseldik. İçerde dışarıda Boluspor’u takip ettik. Boluspor bizim göz bebeğimiz oldu. Kısa da olsa orada görev yapmaktan gurur duydum. Alnımın akıyla girdim, alnımın akıyla çıktığımı düşünüyorum.”  

“YAPILMAYANI YAPMAK İÇİN GELMİŞTİM”

“Beni Yönetim kurulundan istifa iten çok fazla neden vardı. Çok büyük umutlarla gelmiştim. Yapılmayanı, yapmak için, bir kurumsallığı oluşturmak adına, fikirlerimi, önerilerimi sunmak için gelmiştim. Ben yapmamız gerekeni söylemek için oradaydım. Ben asla bilirkişi falan değilim. Ama doğrularımı ortaya koyarım, kabul edilir veya edilmez. Biz başkan İnceayan ve transfer komitesindeki arkadaşlarla hep beraber toplandık. Ondan bir rica da bulunduk. Sayın Başkan, hangi isim olursa olsun, transfer komitesinin önüne bu isimler gelsin, biz burada oyuncunun ekonomik yapısını, takıma ne kadar faydalı olabilir, hoca ile istişare yapalım, oyuncunun portföyünü çıkarlım, sakat mı, değil mi, daha sonraki yıllarda neler yapar bu oyuncu diye her şeyini rapor edelim sizlere dedik. Yine hazırlayalım, dosya halinde size verelim dedik. Siz yine bunun kararını siz verin dedik. Ancak dakika 1 gol 1, ilk transferlere baktığımızda, Sayın İnceaayan’ın BAL takımından aldığı iki oyuncudur. Bu alınan oyuncuların futbolculuğuna hiçbir şey demiyorum. Belki çok iyi oyuncudur ama bu zamana kadar kimse görememiştir. Biz karar aldıktan sonra Hakan Kalafatoğlu’nu basın sözcümüz olarsak seçtik. Bizim adımıza konuşabilirsin dedik. Başkan ilk önce hemen dedi ki, ‘Ben bu oyuncuları aldım, y

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.