"Bu mağlubiyeti Boluspor maçında telafi etmek istiyoruz"

18/03/2014
18
MAR
2014

Deplasmanda Adana Demirspor'a 3-2 yenilen Orduspor'da, Teknik direktör Erkan Sözeri beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti...

Oyunun bir bölümünü güzel, bir bölümünü ise kötü oynadıklarını ifade eden Sözeri, şunları söyledi:

"Maçın ilk yarısında futbolun ne kadar doğrusu varsa hepsini yapmaya çalıştık. İkinci yarı ise açıkçası takımımızı tanıyamadık. Bize yakışmayacak şekilde bir oyun sergiledik. Oyundan daha ziyade mücadele vardı. 1-0 öndeyken böylesine önemli bir maçta mağlup olduğumuz için üzgünüz. Moral olarak şu anda iyi olmamamıza rağmen bu olayı çok fazla dramatize etmeden kısa sürede toparlanıp ayağa kalkmamız lazım. Bu mağlubiyetle birlikte çok büyük bir avantajı kaybettiğimiz ortada. Sahadan galip ayrılsaydık bugün lider takım bizdik. Bunun için de ayrı üzüntülüyüz. Zaman zaman futbolun içerisinde bu tarz oyunlar ve skorlar olabiliyor. Biz de takım olarak kötü bir tecrübeyi yaşadık. Taraftarlarımıza kötü bir fotoğraf gösterdik. Bu tablonun sezon sonuna kadar bir daha yaşanacağını sanmıyorum. Bu mağlubiyet bize çok büyük bir ders verdi. Takım ve teknik heyet olarak gerekli dersleri alacağız. Bu mağlubiyetle birlikte hiç kimsenin şevki kırılmasın. Hedefini de kaybetmesin. Hem oyuncularımız, hem de taraftarlarımız aynı inancı taşımaya devam etsin. Biz buraya kadar getirdik. Bu saatten sonra da bırakmaya niyetimiz yok."

Hedefleri yönünde yollarına devam ettiklerini anlatan Sözeri, "İnşallah bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Boluspor maçında tekrar ayağa kalkarak bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Rakiplerimizin de zorlu maçlarının olduğu bu haftayı Orduspor olarak avantaja çevirmek istiyoruz" diye konuştu.

Sözeri, Adana Demirspor maçında bu sezon ilk defa bir oyuncusunun kırmızı kart gördüğünü sözlerine ekledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.