Bu iş daha bitmedi! Şimşekler işi Bolu'da bitirecek

04/05/2013
04
MAY
2013

Boluspor Basketbol takımımız Türkiye Basketbol 2. Ligine yükselme final grubu ilk maçında deplasmanda Adanaspor'a 81-70 mağlup oldu. Karşılaşmaya ev sahibi ekip müthiş bir taraftar desteği ile çıkarken, özellkle son periyotta maçın hakemlerin hatalı kararları karşılaşmanın skoruna büyük etki etti. Hakemlerin ev sahibi taraftarının baskısı ile verdiği kararlar, maçta mağlup olmamaıza neden oldu.  

Ligde önemli sonuçlara imza atarak final guruna kalan Boluspor yarı final maçında Adanaspor'a konuk oldu. Son iki yılda ilimizde basketbolun sevilmesine önemli etken olan Boluspor basketbol takımı turuncu beyazlı ekiple Adana'da karşılaştı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip müthiş bir taraftar desteği ile başlarken, ilk periyot 20-15 evsahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci periyotta da taraftar desteği ile baskısını arttıran Adanaspor soyunma odasına 44-27 gibi bir üstünlükle gitmeyi başardı.

Boluspor toparladı ama!

Özellikle ikinci yarıya daha iyi başlayan Boluspor Basketbol takımı bir ara aradaki farkı 6 sayıya kadar düşürmeyi başarsada o anlarda ortaya karşılaşmanın hakemleri sahneye çıktı. 3 oyuncumuzu 5'er faulle oyun dışında bırakan maçın hakemleri ev sahibi ekibin taraftar baskısı altında taktir haklarını Adanaspor'dan yana kullanınca mücadeleyi Adanaspor 81-70 kazandı. 

2. ve 3. maçlar Bolu'da 

Yarı finalin ilk ayağında deplasmanda belenmeyen bir yenilgi alan Boluspor, Adanaspor'u haftaya sahasında konuk edecek. Kırmızı beyazlı ekibin mutlak kazanması gereken maçı ekibimiz galibiyetle tamamladığı taktirde 3. ve son maçı yine sahasında oynayacak. Bu iki maçtada ekibimizin kozu yine taraftarı olacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.