Bu haberi mutlaka okuyun. Yorum bu habere yazılır...

05/03/2012
05
MAR
2012

Burası Hakkari, Yüksekova. Bir yerlerde fareler gibi deliklerde saklanan, kime hizmet ettiği belirsiz PKK denilen güruha mensup yaratıklar...Diğer tarafta anaların ellerini kınalayıp "Git, memleketi, namusunu koru" diye gönderdiği, "Ben buradayım, hep burada olacağım, yüreği olan gelsin" diyen kahramanların bölgesi... Soğuk, Bolu'nun ayazına rahmet okutacak kadar acımasız...Ancak araziye "koç"lar gibi çıkılmış, görev hakkıyla yapılmış, sıra sıla hasretini gidermeye gelmiştir.... Ve şimdi asker olmalarının aynı sıra, canavar gibi birer Bolulu, hasta Bolusporlu olmalarını göstermelerinin de tam zamanıdır…. Onlar sınır boylarında, gönül verdikleri takımın süper lige çıkarmadan Boluspor’lu kahramanlar  ligine taşıyıvermişler bile…. 

 

"Boluspor aşkı sınır tanımaz, futbol aşkı hiç tanımaz" 

Evet onlar birer kahraman....Onlardan biri Bolulu bir astsubay.. Yağan karla birlikte verilen izinde ilk işleri o anı ölümsüzleştirmek oldu. Hem de formalarını giyip yağan o kara rağmen. Amaçları sadece üzerlerine aldıkları o anlamlı vazifenin biraz da olsun stresinden kurtulmak...İçlerinde Bolusporlular fazla olsa da, Giresunsporlu, Adanasporlu, Samsunsporlu, Ordusporlu, Gençlerbirliğili, Ankaragücülü, Kayserisporlu, Sivassporlu, Eskişehirsporlu, Altaylı  ve Antalyaspor'lularda var. 

Hangi takımı tutarsanız tutun. Siz Mehmetçiklerimizin oradaki inancı ve yüreğiyle biz ne kadar burada birbirimizi kırsakta, kavga etsekte, sizin takım aşkı, forma aşkı, vatan aşkı bizden kat ve kat daha fazla. Hem de en centilmeninden, en sevecen olanından, en şefkatlisinden...

Bolu'dan selam olsun sizlere aslan parçaları... Dualarımız sizinle......    

 

 
 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.