BU BOLUSPOR O BOLUSPOR OLAMAZ!

03/02/2018
03
ŞUB
2018

TFF 1. ligin 20. haftasında deplasmanda Gazişehir ile karşılaşan Boluspor kötü oynadığı maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Golcü transferi yapmayan ve tüm umutlarını Poepon'a bağlayan kırmızı beyazlılar bu oyuncunun maç öncesi sakatlanması ile sahaya forvetsiz çıkmak zorunda kaldı ve sadece bir iki pozisyon bulduğu maçtan gol çıkaramayınca, kalesinde gördüğü iki golle mağlup ayrıldı.

Ligde geçen hafta iyi oynadığı maçtan puansız ayrılan kırmızı beyazlılar Gazişehir maçında o futboldan uzak bir görüntü sergiledi. Devre arasına kadar kadrodaki tek golcü Poepon'a alternatif bir oyuncu almayan kırmızı beyazlı yönetimin bu kararı sonrası teknik heyet bu oyuncunun sakatlanması ile birlikte o bölge için formsuz ve ilk yarıda Boluspor'a hiç bir katkı sağlamayan Sefa'yı sahaya sürmek zorunda kaldı. Kırmızı beyazlı ekibin devre arasında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Ahmethan Köse 70'inci dakikada oyuna girse de, bu bölümde ileriye top taşımakta zorlanan Boluspor, neredeyse son bölümlerde rakip kaleye hiç atak gerçekleştiremedi.  

Savunma hatalarının zirve yaptığı maçta iki yan topa engel olamayan Boluspor'da yine Gökhan Değirmenci bu maçta iki yol yemesine karşın kırmızı beyazlı ekibin en iyisiydi. Futbol olarak sahada varlıkları yoklukları belli olmayan kırmızı beyazlılar ne 3 pas yapabildi, ne pozisyon üretebildi, ne de kötü bir oyun ortaya koyan Gazişehir'in iki golüne engel olabildi. Geçen haftaki oyundan uzak bir görüntü sergileyen Bolusporlu futbolcular Sait hocanın "Kolay kolay maç kaybetmeyiz" açıklamasına karşın çok kötü bir görüntü sergilediler. 

16. dakikada Gökhan Aslan ve 86. dakikada Tugay Kaçar'ın golleriyle galibiyete uzanan Gaziantep ekibi 29 puana çıktı. Üst üste 2. yenilgisini alan Boluspor ise 27 puanda kaldı.

Boluspor haftaya sahasında Manisaspor'u konuk edecek.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.