BU BOLUSPOR O BOLUSPOR DEĞİLDİ...

26/02/2018
26
ŞUB
2018

Spor Toto 1. ligin 24. haftasında deplasmanda Altınordu ile karşılaşan Boluspor zorlu maçta rakibini 5-1 yenmeyi başardı. Erzurumspor maçına oranla güçlü rakibine karşı kat ve kat üstün bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazların gollerini Cengiz Umut, Mustafa Durak, İrfan Başaran ve Rydell Poepon (2) attı. 

Sait hoca Altınordu maçında Gökhan, Renato, Diarra, Furkan, Umut, İshak, Yusuf, İrfan, Melih, Mustafa, Poepon onbirini sahaya sürdü.

Maça oldukça hırslı ve istekli başlayan kırmızı beyazlılar ligin özellikle ikinci yarının flaş takımı Altınordu'ya adeta top göstermedi. İlk yarıda sayısız gol pozisyonuna giren kırmızı beyazlıların bu devrede golleri Cengiz Umut ve Mustafa Durak'tan geldi.

İkinci yarıya Altınordu iyi başladı. 49'uncu dakikada Kerim Avcı farkı bire indiren golü atsa da 53'de İrfan Altınordu'nun umutlarını bitiren golü kaydetti. BU dakikadan sonra mücadelesini arttıran ve oyun kontrolünü elinde tutan kırmızı beyazlılar kontra ataklarla yine bir çok pozisyon yakalasa da, Poepon son bölümde sahne aldı. Golcü oyuncu 86 ve 90'ıncı dakikalarda maçın skorunu belirleyne iki golü kaydetti ve Boluspor maçı 5-1 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı.. Boluspor bu sonuçla puanını 37'ye çıkardı ve 6. sıraya yükseldi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.