Bu açıklamalar ne yenir, ne de yutulur

06/03/2012
06
MAR
2012

 Boluspor yöneticisi Ervani Alemdar, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’nın, TFF Başkanı olan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören gibi alacaklarından feragat etmesini isteyerek, “Sayın Başkan Necip Çarıkçı, Boluspor’a maddi manevi katkılarda bulunmuştur. Ama unutmamalı ki Sayın Necip Çarıkçı da, Boluspor sayesinde Türkiye’ye ismini tanıttı. Ben Sayın Necip Başkanın bu büyüklüğü göstereceği inancındayım” dedi.

Ervani Alemdar, Çarıkçı’nın transfer komitesi yerine eski yönetici ve kendince çok güvendiği Recep Aydoğanlı ile görüşerek transferler yaptığını belirterek, “Bank Asya Ligi’ne yükseldikten sonra, ünlü menajerlerle Necip Çarıkçı transfer yapmaya başladı. Bu menajerler maalesef bugün geldiğimiz durumu hazırladılar. Boluspor, 4 yıldır nereden ve kimlerle geldiğini unutarak menajerlerin tezgahına düştü. Ne yazık ki şuan ki tablo bunu gösteriyor” dedi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yıllardır verdiği desteği vurgulayan Alemdar, “Böyle bir Belediye Başkanı, böyle bir Vali ve böyle bir Vekillerle geçtiğimiz dönemlerde hiçbir kulüp başkanı çalışma şansı olmamıştır. Bolusporumuza maddi ve manevi birçok konuda katkıları olmuştur ve halen devam etmektedir” dedi.

 
Mayıs ayında kongre sürecine girileceğini ifade eden Ervani Alemdar, başkanlık için gönlünden geçen isimlerin ise Hamdi Tanrıkulu ve Kamil Erbayram olduğunu açıklayarak önemli açıklamalar yaptı. Alemdar’ın açıklaması şu şekilde:         
 
Transfer komitesi boşuna çalıştı
Mayıs 2011’de yapınla kongre sonrası Necip Çarıkçı başkanlığında yönetimi devraldık. Yönetim olarak kendi içimizde görev dağılımı yaptık. Erdal Gören, Osman Gürsoy, Dursun Kayman, Aydın Oskay ve ben Ervani Alemdar transfer komitesi görevini üstelendik. Transfer sezonu açılması ile birlikte arkadaşlarımızla birlikte araştırmalarımıza başladık ve Necip Çarıkçı başkanlığında çalışmalarımıza devam ettik. Bende mesleğim bilgim ve çevremi kullanarak geniş çaplı bir araştırma yaptım. Yapmış olduğum araştırmalar sonrasında 20-30 futbolcu arasından kulübümüze ve Bolu’nun iklim şartlarını da göz önünde bulundurarak 10-12 futbolcu önerdim.
 
Önerdiğim oyuncuların biri alındı
Gençlerbirliği’nden Soner Aydoğdu, Ofspor’dan Emre Karaman, Sivasspor’dan Mehmet Nas, Elazığspor’dan Ahmet Görkem Görk, Orduspor’dan Ali Çamdalı, Şekerspor’dan sağ bek Şener, Ankaragücü’nden Metin Akan, Samsunspor’dan Ufuk Bayraktar, Orduspor’dan Murat Akın, K.Erciyesspor’dan Emrah Bozkurt, Kırklarelispor’dan santrafor Hakan, Gençlerbirliği’nden Mahmut Boz, Oyak Renault’dan Hakan Arslan, önerdiğim futbolculardı. Belirttiğim futbolcuların kalitesi gözler önünde. Böyle futbolcuların alınması halinde şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyordum.  
 
Boluspor menajerlerin tezgâhına düştü
Benim yönetime sunduğum futbolculardan sadece Hakan Arslan aile anlaşma sağlandı. Hakan Arslan’ın takımımıza kazandırılmasında kay
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.