BSL SEBENSPOR BAŞKAN ÖZBAĞ'I ZİYARET ETTİ

16/06/2016
16
HAZ
2016

BSL Sebenspor Seben Belediye başkanı Süleyman Özbağ'ı makamında ziyaret eti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Bolu Spor Lisesi Müdürü Çetin Akçay, BSL Sebenspor Hentbol Takımı Antrönörü Gürkan Gümüş, BSL Sebenspor Hentbol Takımı ve beraberinde Seben Spor Kulüp Başkanı Canip Demirer, Seben Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Rıdvan Aslandaş, Bülent Oturak yer aldı.

 Ziyarette konuşan Bolu Spor Lisesi Müdürü Çetin Akçay “Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ’a Seben belediyesi olarak takımımıza vermiş olduğunuz maddi, manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler Seben’i gittiğimiz her yerde, çıktığımız müsabakalarda en iyi şekilde temsil edip adını duyuruyoruz"dedi. Ardından da Başkan Özbağ’a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Bolu Spor Lisesi Müdürü Çetin Akaçy ‘ın ardından konuşan Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, “Teşekkür ediyorum. Sizlere güveniyoruz. Bizleri en iyi şekilde temsil ettiğinize dair şüphemiz yok. Başarı sizlerle olsun. Biz spora ve sporcuya önem veren bir belediyeyiz. Bu sayede gençlerimiz günümüz bağımlılığı olan İnternetten bir nebze olsun uzaklaşıyor ve spor yaptıkları içinde kötü alışkanlıklardan kendilerini korumuş oluyorlar” dedi.

Daha sonra ise BSL Sebenspor Hentbol takımı 2015- 2016 yılı içerisinde takım olarak yapılan çalışmaları ve hedefleri hakkında başkan Özbağ’a bilgi vererek Giresun, Sakarya, Bursa müsabakaları hakkında sohbet ettiler.Ayrıca 22 Haziran 2016 tarihinde Alanyada yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına davet ettiler.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.