"BOŞ KONUŞMAYA GEREK YOK, BİLDİĞİ VARSA AÇIKLASIN"

17/09/2016
17
EYL
2016

Bolu Belediye Meclis Üyesi ve Belediyespor Başkanı Basri Gökdemir, kişisel twitter hesabından Boluspor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan futbol karşılaşması ile ilgili attığı tweetle gündeme oturdu.

Boluspor’un Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maçın ardından twitter hesabından “Boluspor-Mersin İdmanyurdu maçı incelenmesi gerekir. Sebep: iddaa” diyen Bolu Belediyespor Başkanı Basri Gökdemir’in tweetini beğenerek ve paylaşarak destek olanlar ise dikkat çekti.

 
Tweet üzerine, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Bu tür konuşmaları hiç yakıştıramıyoruz. Tüm yönetim kurulumuzu zan altında bırakmıştır. Boluspor’un Basketbol takımına başkanlık yapan bir kişinin bu açıklamasını şiddetle kınıyoruz. Boş konuşmaya gerek yok, bildiği bir şey varsa açıklasın. Bu tür açıklamalar tamamen Boluspor’un şu anda iyi durumda olmasından kaynaklanıyor. Çekememezlik şimdiden başladı” diyerek tepki gösterdi.
 
“Konuyu belediye başkanımızla paylaşacağız”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile bu konu hakkında konuşacaklarını ifade eden Çarıkçı, “Böyle bir kişi, Boluspor’un Basketbol takımını yönetemez. Şanlı, şerefli armamızı emanet ettiğimiz kişi tüm camiamızı zan altına sokuyor. Bu konuda Belediye Başkanımızla konuşacağız. Basketbol Şubesini de bırakmasını isteyeceğiz” diye konuştu.
 
Öte yandan, Basri Gökdemir, attığı tweetin yanlış anlaşıldığını, yeni tweewle bildirdi. Gökdemir tweetinde, “Paylaşmış olduğum tweet şanlı Boluspor kulübü ya da yöneticilerle alakalı değildir…” ifadelerini kullandı. 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.