BOLUSPOR'UN ŞİFRE ÇÖZÜCÜLERİ

22/10/2018
22
EKİ
2018

Boluspor'da  sezon zaman zaman ilk on birde forma giyen zaman zaman Sait hocanın hamle oyuncuları olarak kullandığı Melih okutan ve Guido Koçer Balıkesir maçında da kırmızı beyazlı ekibi galibiyete taşıyan isimler oldular. 

 Milli takımda da forma giyen ve son oynanan Macaristan maçında  1 gol atmayı başaran Melih Balıkesir maçında karşılaşmaya yedek başladı. Bir dönem sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Guido Koçer'de bu mücadeleye yedek başlayan bir diğer isim oldu. Maçın 62. dakikasında Sait hocanın iki hamle oyuncusunu da oyuna dahil etti. Bu dakikadan sonra biraz daha ileri çıkmaya çalışan Boluspo rakip yarı sahaya taşıyan ikilinin organizasyonu ile ekibimiz 86. dakikada maçın 3 puan getiren golünü kaydetmeyi başardılar.  Sağ kanattan Melih'in müthiş hızı ile kontra atağa çıkan ekimiz genç oyuncunun pası ve Guido'nun sihirli dokunuşu 3 puana uzanan taraf oldu.

FORMA BEKLİYORLAR

Daha önceki maçlarda da kritik puanlara dokunuşları olan Melih ve Guido'nun formsuz Mustafa Durak ve İsmail Haktan'ın yerine Gençlerbirliği maçında forma giymeleri bekleniyor.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.