Boluspor'un eski hocası Makedonya'nın en çok konuştuğu isim

03/03/2014
03
MAR
2014

Geçen sezon UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkardığı Makedonya First League lideri Turnovo'yu bu yıl çalıştırdığı Bregalnica takımı ile 2-0 yenen Türk teknik adam Ali Güneş Makedonya'nın en çok konuştuğu isim oldu. Ali hoca 2006-2007 sezonunda Boluspor'da görev almış o sezon ekibimizi 1. lige çıkaran isim olmuştu.

Zorlu bir ligde görev yaptığını söyleyen Ali Güneş, "Rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki, çok önemsenen bir teknik adamım. Gerek daha önce çalıştırdığım Turnovo gerekse de şimdi çalıştırdığım Bregalnica takımında büyük ilgi görüyorum" dedi.

HEDEF LİGDE KALMAK

Takımın başına zor günlerde geçtiğini belirten Güneş, "Şimdi çalıştırdığı takımı küme düşme hattında ve artık ümidini yitirmiş gördükleri bir zamanda devraldım. Peş peşe aldığımız galibiyetlerle önce bu ümitsizliği ortadan kaldırdık. Şimdi ligde kalmanın, gelecek yıl da ligin üstlerini hedefleyen bir planlama yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜRK TAKIMLARI TAKİP ETMELİ

Makedonya'nın futbolda oldukça hızlı aşama kaydettiğini söyleyen Ali Güneş, "Tüm Türk takımları ve meslektaşlarımı buraya gelmeye çağırıyorum. Hem gelecek vaad eden futbolcu, hem de daha ekonomik transferler için. Buradan birçok futbolcu Alman, İtalyan, İngiliz ve Hollanda liglerinde top koşturuyor" diye konuştu.

Kaynak: Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.