BOLUSPOR'UN BU 32 GÜNDE İŞİ ÇOK ZOR

22/11/2016
22
KAS
2016

TFF 1. ligde 11 haftayı geride bırakan ve 2'incilik koltuğuna oturan Boluspor'u çok zor bir 30 gün bekliyor. Kırmızı beyazlılar bu zorlu 30 günde ligde 5 önemli maça çıkacak. Bu maçların 3'ü deplasmanda 2'si kendi sahasında. 4 Kupa maçı ise cabası. Toplam 2867 km yol gidip geri dönecek olan Boluspor 32 günde adeta Evliya Çelebi olacak.

Haber: Harun Ceyhan

Ligde çıkışını sürdüren ve Altınordu engelini zorda olsa 3-2'lik bir sonuçla geçen Boluspor'u öyle bir yoğun tempo bekliyor ki kaderi resmen bu 32 günde belirlenecek. Hem lig hem de kupa da olmak üzere 32 günde 9 maça çıkacak olan Boluspor'un ligde 3'ü deplasmanda 2'si evinde olmak üzere 4 önemli mücadele bekliyor. Kupa da ise 4 maç var.

4 GÜNDE İKİ DEPLASMAN BİRDEN

Yoğun tempoya bu hafta sonu ligde oynanacak olan Bandırmaspor ile maçı ile başlayacak olan Boluspor, 3 gün sonra yine deplasmanda oynanacak olan Kayseri'de ki kupa deplasmanı ile devam edecek. Boluspor bu arada 4 günde iki deplasmanı yaşayacak. Kupa maçı sonrası evine dönecek olan Boluspor o hafta sonu Balıkesirspor ile sahasında karşılaşacak.

ARALIK AYINDA BOLUSPOR’A DUR DURAK YOK

13. hafta da oynayacağı Balıkesirspor maçı sonrası ligde 14. hafta için Adanademir deplasmanına gidecek olan Boluspor o hafta arasında Bolu'ya gelecek ve Darıca Gençlerbirliği ile kupa maçında karşılaşacak. Kupa maçının ardından yeniden yola çıkacak olan Boluspor yine güneyin yolunu tutacak bu defa Şanlıurfa deplasmanına ligin 15. hafta maçına çıkacak. Urfa deplasmanı sonrası evinde hafta içinde Beşiktaş’ı konuk edecek olan Boluspor, lig maçında hafta sonunda  ilk devrenin son maçında Yeni Malatya'yı konuk edecek. Boluspor bu 32 günlük serüvenin sonunda kupada Beşiktaş'a İstanbul’da konuk olacak ve bu zorlu süreçte alacağı sonuçlar hem ligde,  hem de kupadaki kariyerini belirleyecek.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.