"Boluspor'u yenmeliyiz" dedi ama...

16/12/2011
16
ARA
2011

Pazartesi günü sahasında Boluspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar, Boluspor maçını kazanmak için iyi mücadele etmek zorunda olduklarını söyledi..

 

Kalpar, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde kötü oynadıkları maç sayısının az olduğunu belirterek, ''Ligde geride kalan 15 haftada 2.5 maç iyi oynamadık. Bunlar Erciyesspor, İstanbul Güngerenspor ve son hafta oynadığımız Giresunspor maçının ilk yarısı. Oynadığımız 15 maçta 2.5 maç anormal karşılanmamalı'' dedi.

 

Kötü oynadıkları Erciyesspor maçında iki, Giresunspor maçında ise bir penaltılarının verilmediğini iddia eden Kalpar, ''İstanbul Güngörenspor maçının son dakikasında bir topumuz direkten döndü. Verilmeyen penaltılar hakemlerin takdiri. Bahane üretmeye gerek yok. Biz iyi oynadığımız maç sayısını artırmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

 

Kalpar, ligin ilk yarısının son maçı olan Boluspor karşılaşmasına odaklandıklarını vurgulayarak, ''Boluspor maçını kazanmak için iyi mücadele etmek zorundayız. Oyuncularımız bu bilinçte ve maça hazır. İnşallah pazartesi günü maçı kazanırız. Boluspor maçını kazanırsak, sezon başında koyduğumuz her maça iki puan hedefi gerçekleşmiş olacak. Bu da bizim açımızdan sevindirici ve ikinci yarı için moral olur'' dedi.

Türkiye'de teknik ekip değişikliklerinin kısa vadeli takımlara olumlu yansıdığını belirten Kalpar, şöyle devam etti:
''Boluspor'un hoca değişikliğinin olumlu yansıyacağını düşünerek hareket edersek, baştan korkmuş oluruz. Kendi açılarından olumlu yansıyabilir, futbolcuların konsantrasyonu artabilir. Bunu kabul ediyoruz. Ancak bizim onlardan daha iyi konsantre olarak maça çıkmamız gerekiyor. Ne pahasına olursa olsun, çok iyi ve doğru mücadele etmemiz gerekiyor. Bizim takımımız çok koşan mücadele eden bir ekip. Bunu yapabilirsek kazanan taraf biz oluruz.''

 

Kalpar, lig sonundaki hedeflerinin çok net olduğuna dikkati çekerek, ''Bu hedefe ulaşacağımıza ben inanıyorum. Sadece ben değil, futbolcularımda yürekten inanıyor. Ancak sadece bizim inanmamızla olmaz. Kamuoyunun da inanması ve destek olması lazım. Camianın, basının inanması ve desteklemesi takıma önemli güç katar'' diye konuştu.

 

Kalpar, takımda Çağrı Yarkın dışında sakat oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.