Bolusporlu oyuncudan göğsümüzü kabartan başarı

29/07/2013
29
TEM
2013

Üniversiteler arası Basketbol Avrupa şampiyonasında adını finale yazdıran Fatih Üniversitesinde mücadele eden Boluspor Basketbol takımı oyuncusu Mehmet Şen ve arkadaşları adını finale yazdırdılar.

Mehmet Şen, Boluspor basketbol takımındaki başarısını Avrupa şampiyonasında da gösteriyor. Kırmızı beyazlı forma altında iki yıldır başarılı maçlar çıkaran Mehmet Şen dikkatleri üniversiteler arasında oynanan Avrupa Şampiyonasında da çekiyor. Fatih Üniversitesi kadrosunu oluşturan birçok Beko basketbol ligi oyuncuları arasında yer bulup Boluspor formasını başarı ile giyen Mehmet Şen alkışı alan oyuncu oldu.

Ülkemizi Avrupa şampiyonasında temsil eden Fatih Üniversitesi rakiplerini eleyerek finale yükseldi. Fatih Üniversitesinde Boluspor’unda sayı kralı olan Mehmet Şen 20 dakika ortalama ve 10 sayı ortalaması ile mücadele ederek takım arkadaşları gibi finale çıkmada büyük bir katkı yaptı. Fatih Üniversitesinde basket oynayan oyuncuların çoğu Beko ve 2 lig oyuncularından oluşurken Boluspor basketbol takımın önemli oyuncularından Mehmet Şen'inde olması bizi gururlandırıyor.

Avrupa şampiyonasında şu ana kadar oynanan maçlarda şu şekilde sonuçlar alınmıştır. Grup maçlarında Fransa’yı 76-69, İsviçre’yi 74-51 yendiler Sırbistan’a 66-69 yenildiler. Ülkemizi temsil eden oyuncumuz Mehmet Şen’in takımı Fatih Üniversitesi çeyrek finalde Slovenya’yı uzatmalarda 66-65 yarı finalde ise Rusya’yı 79-65 mağlup edip isimlerini finale yazdırdılar. Final karşılaşmasında Hırvatistan'ın Split Üniversitesi ile finalde karşılaşacak olan Fatih Üniversitesi şimdiden büyük başarı yakalamış durumda.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.