BOLUSPOR'DAN ORDUSPORLU OYUNCUYA TEKLİF

28/05/2014
28
MAY
2014

Yeni sezon öncesi PTT 1.Lig kulüplerinden teklifler alan Salih’in, Orduspor’dan ayrılacağı ve kısa süre içinde bir PTT 1.Lig takımı ile anlaşmaya varacağı bildirildi. Tecrübeli oyuncuya talip olan takımlardan biri de Boluspor.

Sözleşmesi bitti

Orduspor, sezon başında Salih Sefercik ile 1 yıllık sözleşme yaptı. Yaşı 29 olan ve hiç PTT 1.Lig’de forma giymeyen oyuncu ile uzun süreli sözleşme yapmak istemeyen Mor Beyazlılar, bu yüzden büyük bir fırsatı da kaçırmış oldu.

Belirsizlik yüzünden gidiyor…

Salih, Orduspor’un olağanüstü kongre sürecinde olması ve teknik heyetinin kongre sonrası belirleneceği için işini sağlama almak istiyor. Kongreyi beklemeyecek olan Salih, Haziran ayı içerisinde yeni takımı ile sözleşme imzalayacak.

Teklifler var!

PTT 1.Lig’de kalmak isteyen Salih’e birçok takımdan teklifler var. Salih için Boluspor ve Adana Demirspor’un atağa geçti. Tecrübeli oyuncunun Orduspor’da devam etmeyeceği ve bu iki takımdan biriyle anlaşmaya varacağı alınan bilgiler arasında.

36 maça çıktı

PTT 1.Lig’de 36 lig maçına çıkan Salih, savunma özelliğiyle ön plana çıkarken, hücum anlamında ise hiçbir varlık gösteremedi. Buna rağmen Orduspor’un ön liberosunda vazgeçilmez olan orta saha oyuncusu, Mor Beyazlı forma ile 3 bin 231 dakika sahada kaldı. Gol atma başarısı gösteremeyen Salih, 10 tane sarı kart gördü.

İlk kez forma giydi

30 yaşında Salih, futbol hayatı boyunca Orduspor formasıyla ilk kez PTT 1.Lig’de forma giydi. Tecrübeli oyuncu, ilk kez oynadığı PTT 1.Lig’de transfer sezonunun vazgeçilmez oyuncularından biri olmayı başardı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.