BOLUSPOR'DAN ÖNEMLİ DUYURU

06/09/2016
06
EYL
2016

Boluspor, resmi sitesinden kombine bilet satışlarının biteceği tarihi açıkladı.

Yapılan açıklama şöyle;

2016-2017 sezonu kombine bilet satışları, Atatürk Stadyumu PASSOLİG Gişesi ve www.passo.com.tr adresinde devam ederken, henüz kombine bilet almayan taraftarlarımız için ise son gün 28.09.2016 olarak belirlenmiştir.

Sezonluk kombine bilet satışları, 28.09.2016 tarihine kadar Atatürk Stadyumu PASSOLİG Gişesi ve www.passo.com.tr adresinde satışta olacaktır.

Taraftarlarımıza duyurulur.

Kombine Bilet ve Maç Bileti nasıl alırım?

PASSOLİG Kartına sezonluk kombine bilet veya maç bileti yükletmek isteyen taraftarlarımız, www.passo.com.tradresine giriş yaparak veya PASSOLİG Gişesine’ne (Bolu Atatürk Stadyumu) giderek, PASSOLİG Kartına sezonluk kombine bilet ve maç bileti yükletebileceklerdir.

PASSOLİG Kartımı nasıl yenilerim?

PASSOLİG Kartı süresi dolan taraftarlarımız, yine herhangi bir PASSOLİG Gişesine giderek kart süresini uzatabilirler. Ayrıca internet üzerindenBURADANveya 0850 724 33 44 müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı ile kart süresini uzatabilirler.

PASSOLİG Kart nasıl alırım?

PASSOLİG Kartı olmayan taraftarlarımız ise, Bolu Atatürk Stadyumu girişinde bulunan PASSOLİG Gişesi veya internet üzerinden BURADANhemen kart başvurusu yapabilirler.

Kartı çalışmayan taraftarlarımız ne yapmalı?

Stadyum Girişinde kartı okunmayan taraftarlarımız, eski kartını gişeye teslim ederek yeni Passolig Kart çıkarmaları gerekmektedir.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.