BOLUSPOR'DAN KORONAVİRÜS DUYURUSU

20/03/2020
20
MAR
2020

Korona virüs önlemleri nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’de tüm liglerin ertelendiğini açıkladı. Türkiye’de ertelenen liglerin ardından Boluspor, korona virüs önlemleri nedeniyle mağazaların ve halı saha tesislerinin kapatıldığı açıkladı. Aynı zamanda şehir merkezinde bulunan ve işletmesi Boluspor’a ait olan otoparkların da halka ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.

Korona virüsün Türkiye’ye gelmesi sonucunda Türkiye’de liglerin ertelenip ertelenmeyeceği merak konusunda konusuydu. Dün Ankara’da TFF Başkanı, TBF Başkanı ve TVF Başkanı ile toplantı gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, liglerin ertelenmesine karar verdiklerini açıkladı.

Liglerin ertelenmesinin ardından Boluspor, korona virüs önlemleri nedeniyle mağazaların ve halı saha tesislerinin kapatıldığını açıkladı. Aynı zamanda şehir merkezinde bulunan ve işletmesi Boluspor’a ait olan otoparkların da halka ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.

Kırmızı beyazlıların resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada:

“Tüm dünyaya yayılan ve etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) riski devam ederken faaliyet gösteren BStore Mağazamızı ve Halısaha Tesislerimizi geçici olarak kapatma kararı almış bulunuyoruz.

Aynı zamanda şehir merkezinde bulunan ve işletmesi kulübümüz tarafından yapılan açık otoparklar bu süreçte halkımıza ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Bu süreci hep birlikte en kısa zamanda atlatacağımızı umuyoruz ve sağlıklı günler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.