BOLUSPOR'DAN KAYIP ÜSTÜNE KAYIP

01/12/2019
01
ARA
2019

TFF 1. ligde bu sezon bir türlü toparlanamayan Boluspor sahasında oynadığı Menemenspor maçını da kazanamadı.

Lige iyi başlamayan ancak iki iç saha maçında Giresunspor ile Keçiörengücü'nü yenebilen kırmızı beyazlılar o maçların ardından galip gelmeyi unuttu. Temsilcimiz geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçmeyi başarsa da, kalesinde gördüğü son golle bir puanı zor kurtardı. 

ÇİFT FORVET

Bolu Atatürk stadyumunda oynanan maçta kırmızı beyazlılar sahaya kalede Hakan Canbazoğlu savunmada Hayrullah, İsmail, Burak ve Ümit Kurt, orta sahada Cumali, Dodo, Mustafa Eskihellaç, Umut Gündoğan ileride Poepon ve Batuhan on biri ile başladı.  Teknik direktör Osman Özköylü Poepon'u sağ kanatta görevlendirirken, Melih yedekler arasında yer aldı.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Maça konuk ekip iyi başlarken Menemenspor iki önemli pozisyondan birinde kalecimiz Hakan'ın ayağının kayması sonucu buldukları golle 1-0 öne geçmeyi başardılar. 5. dakikada gelen gole 12. dakikada Poepon bu sefer Menemenspor'un kalecisi Selmani'nin hatasından bulduğu golle cevap verdi.

ÖNE GEÇTİK

Bu golden sonra biraz daha toparlanan Boluspor Dodo'nun 38'inci dakikada attığı golle öne geçmeyi başardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

3 PUAN AYAĞIMIZA KADAR GELMİŞTİ

İkinci yarıda Menemenspor topa daha çok sahip olsa da Boluspor yakaladığı kontra ataklarla daha net pozisyon yakalayan taraf oldu. Bu pozisyonlarda Poepon ve Melih'in kaçırdığı pozisyonlar sonrası 81'inci dakikada Ali'nin attığı gol maçın skorunu tayin etti.

DÜŞME HATTININ HEMEN ÜSTÜNDEYİZ

Bu sonuçla Boluspor sahasında çok önemli iki puan daha bırakmış oldu. Maça 10 puanla çıkan ekibimiz puanını 11 yaptı ve düşme hattının hemen üstünde yer aldı. Konuk ekip Menemenspor ise yenilmezlik serisini 7 maça taşıdı ve 21 puana ulaşarak play-of şansını devam ettirdi.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.