BOLUSPOR'DAN İSMAİL HAKTAN AÇIKLAMASI

26/01/2019
26
OCA
2019

Geçtiğimiz hafta içinde kulüple ilişkisi kesilen ve dün gece  sosyal medya hesabından yaptığı özür paylaşımı ile yeniden geri döneceği söylenen futbolcu İsmail haktan ile ilgili Boluspor kulübü bir mesaj yayınladı. Mesajda İsmail Haktan'ın özür mesajının bazı basın mensupların tarafından oyuncunun affedileceği ve geri döneceği algısı oluşturduğu belirtildi. 

İŞTE O MESAJ; 

 Sosyal Medyada Futbolcu İsmail Haktan Odabaşı’nın özür mesajı olarak yaptığı paylaşım neticesinde bir kısım basın mensupları tarafından anılan oyuncunun kulübümüz tarafından da affedileceğine ilişkin algı oluşmasına neden olunmuştur.

Ziraat Türkiye Kupasında Kulübümüz ile Galatasaray Kulübü arasında oynanan maçta İsmail Haktan Odabaşı’nın bilinçli olarak tribüne, taraftarlara karşı yaptığı, futbol ve futbolcu ahlakına yakışmayan hareketlerin Kulübümüz tarafından affedilmesi mümkün değildir.

Boluspor Yönetim Kurulu olarak, Boluspor Kulübünün şanlı tarihine yakışmayan, her zaman kulübümüzün arkasında itici güç olan bırakın tribünü taraftarlarımızdan sadece bir kişiye dahi yapılsa bile ahlak ve iyi niyete aykırı olarak yapılan bu hareketlere cevaz verilmesi, hareketi yapanların tarafımızca affedilmesi mümkün değildir.

İsmail Haktan Odabaşı Maç günü itibari ile eşyalarını toplayıp Kulübümüzden ayrılmıştır. Anılan Futbolunun daha önce de belirttiğimiz gibi Boluspor formasını bir daha giymesi söz konusu dahi olamaz.
BOLUSPOR YÖNETİM KURULU

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.