BOLUSPOR'DAN ÇOK KIYMETLİ 1 PUAN! (0-0)

20/04/2024
20
NİS
2024

Boluspor play-of yolunda rakibi Bandırmaspor'un evinde 2 puan kaybettiği haftada Süper Ligin yeni ekibi Eyüpspor'dan 1 puanı alarak, kalan haftalara umutlarını taşımayı başardı. Ağır zeminde oynanan maçın genelinde ev sahibi ekip üstün bir oyun ortaya koyarken ekibimizde savunmamız hata yapmadı ve tabela değişmedi. (0-0)

Trendyol 1. ligde Boluspor süper lige uğurladığı Eyüpspor ile İstanbul'da karşılaştı. Ekibimiz sahaya Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Gigic, Naby, Onur, Hakan, Jefferson, Avramovski, Batuhan on biri ile çıktı. İlk yarıda güçlü rakibi karşısısın da ekibimiz kontrollü bir oyun tercih ederken, rakip Eyüpspor daha çok topa sahip olan taraftı. Ekibimizin bu devrede bir şutu rakip kalede etkili olsa da tabelayı değiştiremedik.  Süper ligin yeni ekibi karşısında savunmamız hata yapmadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. 

İkinci yarıda yine Eyüpspor topa daha çok sahip olan taraf olurken, ağır zeminde iki takımda uzun toplarla rakip kalede pozisyon aradı. Ev sahibi ekibin ciddi ataklarına kontra ataklarla karşılık vermek isteyen Boluspor rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanırken, savunmamız ilk yarıda olduğu gibi dikkatli ve tedbirli oyunu ile Eyüpspor'a gol şansı vermedi.  Maç genelinde orta saha mücadelesi olarak geçen ve yoğun yağış nedeniyle zeminin ağır olduğu maçta Boluspor deplasmanda çok önemli bir puanı hanesine yazdırarak play-of umutlarını ilerleyen haftalara taşıdı.

KALAN MAÇLARIMIZ

Bandırmaspor'un evinde 2 puan kaybetmesi ile puan eşitliğinin devam ettiği haftayı Boluspor, bir anlamda kazançlı kapattı. Ekibimiz haftaya sahasında Altay'ı konuk edecek. Kırmızı beyazlılar  33. haftada Manisa FK ile karşılaşacak ve ligi evindeki Çorum FK maçı ile tamamlayacak.  

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Eyüpspor, sahasında Boluspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçtan dakikalar
8. dakikada ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Berk Yıldız’ın uzak direğe yaptığı vuruşta kaleci Kubilay iki hamlede topun sahibi oldu.
20. dakikada ceza sahası içi sağ tarafından çizgiye doğru inen Regattin’in içeriye aktardığı pasta Seşlar’ın sağ çaprazdan şutunda kaleci Çağlar topu kurtardı.
54. dakikada sağ taraftan kullanılan kornerde Eyüpspor savunması topu uzaklaştırdı. Pozisyonun devamında ceza sahası dışı sağ çaprazından Berk Yıldız’ın sert vuruşunda Murat Uçar topu çizgiden çıkardı.
83. dakikada sol taraftan Ömer Bayram’ın içeriye çevirdiği topa Melih Kabasakal’ın ceza sahası içi sol çaprazdan şutunda meşin yuvarlak direğin üzerinden dışarıya çıktı.

Hakemler: Raşit Yorgancılar, Hüseyin Kıvanç Durmaz, Mehmet Şengül
Eyüpspor: Kubilay Anteplioğlu, Murat Uçar (Berkay Kumlu dk. 84), Robin Yalçın, Claro, Caner Erkin (Ömer Bayram dk. 75), Taşkın İlter (Tugay Kacar dk. 84), Thuram (Melih Kabasakal dk. 58), Seşlar, Recep Niyaz, Regattin (Ampem dk. 58), Bruno
Yedekler: Berke Özer, Çınar Arbay, Fethi Özer, Fredy, Hüseyin Maldar
Teknik Direktör: Arda Turan
Boluspor: Çağlar Akbaba, Oulare, Posmac, Onur Ulaş, Batuhan İşçiler, Jefferson (İshak Karaoğul dk. 90+3), Berk Yıldız (Tunahan Çiçek dk. 78), Oğuz Kağan Güçtekin (Kubilay Sönmez dk. 90+3), Avramovski, Hakan Bilgiç (Vusal İskandarlı dk. 70), Gigic (Camara dk. 78)
Yedekler: İsmail Çipe, Kerem Paykoç, Hüsamettin Yener, Ercan Coşkun, Diarrassouba
Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak

 

2 yorum yapılmış

  • ayhanbayrampasa 20 Nisan 2024 • 21:15

    güzel mücadele ettik yenilsekte özülmezdik takım 6 hafta sonra güzel top oynadı altay maçı 3 puan ilk 7 girer

  • Mdurukan 20 Nisan 2024 • 21:31

    Seneler sonra playoffa kalırmışızi düşünüyoruz demekki iyi yoldayız aynı takım maçlar başlamadan kurulacaktı şimdi uzak ara maçlar bitmeden hocayı bitirmeliyiz inşallah kalir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.