BOLUSPOR'DA ROTA BU HOCAYA ÇEVİRİLDİ

03/06/2014
03
HAZ
2014

Geçtiğimiz sezon son maçta küme düşmekten kurtulan ve yeni sezonda hedefin ilk altı olduğunu belirten Boluspor yönetimi Cihat Arslan'ın Şanlıurfaspor'u ile anlaşmasının ardından rotayı Özcan Bizati'ye çevirdi. Başkan Abak'ın katıldığı televizyon programında geçtiğimiz hafta hoca sorununu %70 çözeceğiz sözünün ardından Arslan'la anlaşamayan yönetimin hoca sorununu Bizati ile çözmek istiyor.

Kırmızı beyazlı ekip Mayıs ayının başında biten ligin ardından yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen henüz hoca konusunda istediği noktaya ulaşamadı. Uzun süredir teknik direktör Cihat Arslan ile görüşen ve genç teknik adamdan olumsuz yanıt alan Boluspor yönetiminin Denizlispor'un hocası Özcan Bizati ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Bizati olmazsa listeye devam!

Listesinde bir çok teknik adam olmasına rağmen istediği hoca ile anlaşma zemini oluşturamayan kırmızı beyazlı yöneticilerin kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre bu hoca ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Bizati ile de anlaşılamaması durumunda yönetimin elindeki listeye göre diğer hocalarla temasa geçmesi bekleniyor.  

Takımıyla Boluspor'a son maçta yenilmişti

Geçtiğimiz sezon Denizlisporla ligi tamamlayan Bizati son maçta Boluspor'a konuk olmuş ekibimize 1-0 yenilerek ege ekibi ligi 10. sırada bitirmiş, Boluspor bu maçtan aldığı 3 puanla ligde kalmayı başarmıştı. 

Özcan Bizati kimdir? 

31 Mayıs 1968, Denizli doğumludur. Sarayköy, Beypazarı Şekerspor, TMO Spor ve Keçiörenspor gibi takımlarda forma giyen Bizati henüz 21 yaşında menisküs sakatlığı nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalmıştır.

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra ODTÜ Beden Eğitimi Bölümü'ne giden Bizati, UEFA'nın antrenörlük kurslarına da giderek pro-lisans almıştır.

2000 yılında MKE Ankaragücü'nün gençlik gelişim antrenörü olarak göreve başlamış, 2002-03 sezonunda aynı görevi Gençlerbirliğinde sürdürmüştür. İlk teknik direktörlük deneyimini 2007-08 sezonunda MKE Ankaragücü'nde yaşayan antrenör, ertesi sezon Pendikspor'da görev almıştır. 9 Ekim 2008'de de bu görevinden ayrılmıştır. Bir dönem Samsunspor'da antrenör milli takımlarda Ersun Yanal'ın yardımcısı olarakta çalışan Bizati, Trabzonspor'da Şenol Güneş'inde yardımcılığını yapmıştı. Özcan Bizati son olarak Denizlispor'u çalıştırdı.

Sözleşmesi olmasına rağmen Denizli'den ayrılık sinyali vermişti.

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, mevcut koşulların devam etmesi durumunda yeni sezonda görevi sürdürmesinin söz konusu olamayacağını söyledi.
Kulüpte yaşanan yönetim boşluğu ve kaos nedeniyle hiçbir çalışma yapılamadığını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Şu an itibariyle önümü görememenin huzursuzluğu içindeyim. Denizlispor'la bir yıl daha sözleşmem var ancak, bu durum, kesin olarak göreve devam edeceğim anlamına gelmiyor" diye konuştu.
Denizlispor'un zor günler geçirdiğinin altını çizen Bizati, "Bizler, futbolun emekçileri olarak bugün burada, yarın bir başka kulüpte çalışabiliriz. Gelinen noktada şahısların konumu önemil değil. Önemli olan, camiaların varlıklarını s&

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.