BOLUSPOR'DA ÖZKÖYLÜ DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

18/09/2019
18
EYL
2019

Boluspor'da Giray Bulak'ın ayrılması ile birlikte anlaşma sağlanan teknik direktör Osman Özköylü resmen görevine başladı.

İmza töreninde konuşan Başkan Necip Çarıkcı "Bu sezona yeni bir heyecan ile başlamıştık. Tabii dört haftadan beri alınan sonuçlar başta bizleri, taraftarımızı, Bolu halkını üzdü. Bu olay bugüne kadar yaşanmayan bir olaydı. Ama takımımızın iyi olduğunu biz bilmekteyiz. Giray Hocamız ile yollarımızı ayırdık. Bazen futbolda doku uyuşmazlığı oluyor. Bizde hocamıza teşekkür ettik. Dün Osman Hocamız ile görüştük. Kendisi takımımızı tanıyan bir hocamız. Kendisinin ifadesi de takım kadrosunun kendi oyun sistemine uyduğu yönündeydi. Bugüne kadar hocamızın en büyük sıkıntısı yönetim tarzlarının kendisine uymadığını ve genelde sorun yaşadığını ama Boluspor hakında da yıllardan beri bizi tanıdığını ve Boluspor'un iyi bir kulüp olduğunu ifade etmekteydi. Bu konuda da tercih hakkını bizden yana kullandı. Kendisine teşekkür ediyorum. İki yıllık bir mukavele imzalayacağız. Bu konuda başta taraftarlarımız, basınımız ve halkımız Boluspor'dan ümidini kesmesin. Geçen sezon hocamız Denizlispor'da iken çok büyük sıkıntılar yaşadı. Denizlispor'un hazırlık kampını hocamız kendisi yaptı ve Denizlispor geçen sezon zor şartlarda olmasına rağmen şampiyon oldu. Bunda hocamızın emeği çok fazladır. Moral bozmayacağız. İnşallah bu hafta çıkışa geçeceğiz. İyi bir takımız. Hayırlı olsun."

Teknik Direktör Osman Özköylü ise "Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Futbol camiasında hem kulüp kültürü hem futbol kültürü çok yüksek olan bir kulüpte hemde bu kültürün yaratıcılarından biri olan Başkanımız Necip Çarıkcı ile çalışacak olmaktan gerçekten büyük mutluluk duyuyorum. İnanın dün gerçekten yoğun bir trafik oldu. Erzurumspor ile bir anlaşma yaptık. Daha sonra yaşanan bazı gelişmelerden sonra ben Erzurumspor Kulübüne teşekkür ettim. Kısa sürede yaşanan hadiseler beni üzdü, yaraladı. Orada yaşanan hadiseler hem beni hem ailemi üzdü. Boluspor'un çok iyi, kaliteli oyunculardan oluşan bir kadrosu var. Ama bazen böyle şanssızlıklar olabiliyor. Ama bu demek değil ki böyle devam edecek. İnşallah biz bu gidişatı tersine çevirmek istiyoruz. Boluspor Kulübü çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Boluspor'da çalışmak her zaman güzel olabileceğini düşünüyorum. Burada olduğum için söylemiyorum. Düzenli bir kulüp olması, ekonomik yapısı, verilen sözlerin tutulması burada çalışan hocalarda, futbolcularda görüştüğümüz zaman Boluspor ile alakalı güzel sözler söylüyordu. Bugüne nasipmiş. Bende burada olmaktan dolayı çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.