BOLUSPOR'DA ÖNCELİK BELLİ OLDU

10/01/2015
10
OCA
2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin ikinci yarısı hazırlıklarına Antalya Belek’te başladı.    

Defans bölgesi ve diğer bölgeler için arayışlarını sürdüren kırmızı beyazlı ekibin transfer komitesi, bu bölgeye yabancı oyuncu düşünmüyor Sezona Reko ve Serkan Yalçın ikilisi ile başlayan Boluspor, Reko’nun sakatlanmasının ardından Mehmet Kuruoğlu ile ilk devreyi tamamlamıştı. Kırmızı beyazlı yöneticiler, bu bölgeye en kısa zamanda takviye yapmak istiyor.

 

 

 

LUİZ HENRİQUE KULÜBÜNDE KALDI

İkinci yarıda stoper bölgesinde sıkıntı çekmek istemeyen kırmızı beyazlılarda dış transfer hız kazandı. Öte yandan bu bölgeye yönetim yabancı oyuncu düşünmüyor. Kamuoyunda Bucaspor’lu Luiz Henrique’nin ismi gündeme düşse de bu oyuncu için Bucaspor kulübü oyuncunun alacaklarını yatırınca Luiz Henrique kulübünde kaldı. 

STOPER’DE ÖNCELİK TÜRK OYUNCULAR 

Bu transferden sonuç alamayan kırmızı beyazlılar bu kez rotasını Türk oyunculara yöneldi. Stoper mevkisini yabancı oyuncu ile doldurmak istemeyen transfer komitesinin, ligden birkaç oyuncuyu da gündeme aldıkları öğrenildi. Ligin ikinci yarısında telafisi olmayan maçlar oynamaya hazırlanan kırmızı beyazlılar, defans bölgesine en az 2 transfer yapmak istiyor. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Eginer’in stoper ve diğer bölgelere yapılacak transferlerin bir an önce bitmesini istediği gelen haberler arasında yer aldı.

 

Köroğlu Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.