Boluspor'da kritik toplantı

10/03/2012
10
MAR
2012

Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile zorlu bir maça çıkacak olan Boluspor'da yönetim kurulu maça 24 saat kala futbolcuları ile bir toplantı yaptı. Tesislerde yapılan toplantıya çok sayıda yönetici ve teknik heyet ile futbolcular katıldı. 

Kırmızı beyazlı ekibimizde son maçlarda alınan kötü sonuçların ardından yönetim hafta başından bu yana adeta olağanüstü hal durumu ilan ederken, son olarak futbolcularla bir toplantı yapıldı. Ligin bitimine daha 10 hafta olması ve camianın ümitsizliğine rağmen oyuncularına güvendiklerini önce Sakarya'daki kampa giderek gösteren yönetim kurulu, yapılan toplantıdada tek tek söz alarak futbolculara hitaben birer konuşma yaptılar.

Söz verdiler

Oldukça kalabalık yönetici topluluğu ile yapılan toplantıda oyuncuların yönetim kuruluna önce Kasımpaşa ve daha sonra oynanacak olan Erciyesspor maçı için söz verdikleri, Boluspor'u hedefe taşımak için herşeyi yapacaklarını söyledikleri öğrenildi.

Umutlu ayrıldılar

Kırmızı beyazlı yönetim kurulu üyeleri futbolcularla yapılan toplantıdan umutlu ayrılırlarken, oyuncuların yapılan görüşmede olumlu mesajlar vermeleri ile yönetimin bu desteğine sahada cevap vermek istedikleri belirtildi.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.