Boluspor'da kritik maçın hazırlıkları başladı

07/11/2013
07
KAS
2013

Boluspor ligin 13.haftasında deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Pazar günü deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, dün akşam jenerasyon çalışması yaptı.

Ligin 12.haftasında sahasında Orduspor’a 2-1 mağlup olan Boluspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, yenileme çalışması yaptı. Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir görüşme yapan teknik direktör Ali Beykoz, oyuncularını sert bir dille uyarırken, oyuncularına Orduspor maçını unutup Karşıyaka maçına odaklanmalarını istediği öğrenildi.

Antrenmana serbest düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra Orduspor maçında forma giyen oyuncular kondisyoner yardımcı antrenör eşliğinde yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise 5’e 2 çalışmasının ardından yarım saha çift kale maç yaptı. Oyuncuların antrenmana hırslı ve istekli oldukları gözlemlenirken, moralsiz oldukları gözlerden kaçmadı. Antrenmanı yarım saha çift kale maçla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, bugün yapacakları çalışmayla Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürecek.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.