BOLUSPOR'DA KALMAK İSTİYOR MU? AÇIKLADI..

05/02/2019
05
ŞUB
2019

Boluspor'a geldiği günden bu yana istikrarlı futbolu, mücadelesi çizgisi ve nerde görev verilirse hakkıyla formasını terleten Akabueze Spor14.com'a açıklamalarda bulundu. Bentley hocalarının görev verdiği her mevkide elinden geleni yaptığını, Bolu'da mutlu olduğunu ve burada kalmak istediğini belirtti. 

Akabueze "Sadece ben değil tüm takım arkadaşlarım sezon başında hedeflediğimiz arzu etiğimiz yerlere gelmek istiyoruz. Pozisyonum gereği daha önceki hocamızda farklı mevkilerde oynamamı istiyordu. Bunlar zaten benim görevim. Şimdi de istenirse yine yaparım, hangi mevkide görev verirlerse orada oynarım. Bu benim işim mesleğim ve bu işi severek zevk alarak yapıyorum. Oynamaktan zevk almıyorsam otururum evde televizyonda futbol izlerim" dedi.

"BOLU'DA KALMAK İSTİYORUM"

Bolu'da olmaktan mutlu olduğunu Türkiye'yi sevdiğini belirten Akabueze "Bolu şehrini seviyorum, rahatım burada yerinde. Ama konuyla ilgili tüm kontrol benim elimde değil. Ben Bolu'da kalmak istiyorum. Ama buna kulübüm karar verecek karar sadece benim değil. bana sorarsanız ben kalmak istiyorum" dedi.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.