BOLUSPOR'DA GÜNDEM HOCA VE TRANSFER

23/01/2019
23
OCA
2019

11 yıldır yer aldığı Spor Toto 1. lige bu sezon müthiş bir başlangıç yapan ve ilk 9 haftada resmen rekorları alt üst eden Boluspor 10. haftanın ardından resmen gerileme dönemine girmiş, devrenin sonuna doğru bazı oyuncularla yollarını ayırırken ilk yarının ilk maçından sonra ise hocası ile de vedalaşmıştı. Kırmızı beyazlı ekipte şimdi hedef hem hoca hem de yeni transferler olarak belirlendi.

POEPON VE ERDEM LİSTE BAŞI 

Galatasaray maçını geride bırakan Boluspor bir taraftan yeni teknik direktör arayışını sürdürürken 30 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesi belirlenen 3-4 mevkiye yeni isimleri kadroya katmak. Defansın sağ ve solunda önemli sorunlar yaşayan Boluspor bu mevkii için Ankaragücü'lü eski oyuncusu Erdem için nabız yoklamaya devam ederken, sezon başında yüksek bir bedelle Gazişehir ile anlaşan ancak aradığını bulamayan Rydell Poepon ile temaslarını sıklaştırdı. Boluspor'a gelmek isteyen Poepon için Gazişehir'in bu oyuncuyu Boluspor'a göndermek istemediği öğrenildi. Erdem Özgenç konusunda görüşmeler sıklaşırken sağ ve sol bekte yaşanan problem için iki tarafta da oynayabilen tecrübeli isim için başkanın bastırdığı tüm şartları zorladığı öğrenildi.

HOCA KONUSU HASSAS

Hoca konusunda acele etmeyen kırmızı beyazlı yönetiminin idealist, hedefleri olan bir isimle anlaşmak istediği Boluspor mali ve mevcut yapısına uygun, takımı ayağa kaldıracak bir isimle imzalamak istediği öğrenildi.

"BOLUSPOR BIRAKMAYACAK!" 

Liglerde bir çok takım ekonomik nedenlerden dolayı transfer yapamazken, 30 Ocak'a kadar bazı oyuncuların Boluspor'la sözleşme imzalatılarak kalan 16 maçta hedefi sonuna kadar kovalamak için kulüpte seferberlik ilan edildiği öğrenildi. Kırmızı beyazlı ekibin ayrıca orta sahaya ve birde iyi bir kanat oyuncusu için görüşmelere başladığı öğrenildi.    

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.