Boluspor'da gönderilenlerin sayısı 8'e ulaştı

17/07/2013
17
TEM
2013

Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan kırmızı beyazlı ekibimiz, ilk etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından ikinci etap çalışmalarına start verdi. İlk etap çalışmalarını 35 kişilik kadroyla başlayan kırmızı beyazlılarda 8 futbolcu ile yollar ayrıldı. 

 

Kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci etap çalışmaları nedeniyle dün (çarşamba) öğlen saatlerinde bir araya geldi ve ilk çalışmasını Gölköy'de kros olarak gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir görüşme yapan tecrübeli teknik adam Ali Beykoz 'Bugün itibariyle 2.etap çalışmalarımıza başlıyoruz. İlk etapta daha çok çabuk, kuvvet çalışması yaptık. Bu etapta daha çok topla çalışmalar yapacağız. Kendinize dikkat edin, yeni sezon öncesi sakatlık istemiyorum' dedi.

Antrenmana serbest düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, daha sonra kondisyoner Sonkan Konak nezaretinde Gölköy'de kros çalışması yaptı. Yaklaşık 45 dakika süren çalışmada kırmızı-beyazlı oyuncuların yorgun oldukları gözlemlenirken, istekli ve arzulu oldukları ise gözlerden kaçmadı.

8 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI

İlk etap çalışmalarına 35 kişilik geniş bir kadroyla başlayan kırmızı beyazlılarda, ikinci etap çalışmalarına 8 futbolcu davet edilmedi. Ali Beykoz'un yönetime verdiği rapor doğrultusunda denenmeye gelen 2 Senegalli oyuncuyla birlikte Fırat Demir ve Mustafa Aydemir'e takım bulmaları istenirken, Doğancan Akkaya, Fatih Çolak, Abdülsamet Kırım ve Samet Eker'in ise kiralık gönderileceği öğrenildi.

Bolu Takip

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.