Boluspor’da dış transfer başlıyor

03/06/2013
03
HAZ
2013

 Boluspor’da kongrenin ardından gündem transfer olurken isimler de bir bir gündeme düşmeye başladı. Başkan Mehmet İnceayan ve ekibi yeni sezon öncesi PTT birinci liginden 4-5 oyuncuyu kadroya katmak için çalışmalara başlarken, İnceayan, bu transferlerde de bonservis sorunu olmayan oyunculara yöneliyor.

    Kırmızı beyazlılarda mevcut kadroya takviye yapmak isteyen yeni yönetim kendi aralarında tercihleri değerlendiriliyor. Boluspor’un çiçeği burnundaki yönetim ilk olarak dış transferde sözleşmesi biten oyuncuları yönelip gündemine almak istiyor.

 

Yaptığımız araştırmalar neticesinde yeni yönetimin ve transfer komitesinin birçok oyuncu hakkında fikir birliği sağlandığı söylenirken, ilk hedef bonservis sorunu olmayan oyuncular.

 

 

Transfer komitesinin ilk isim olarak Konyaspor’da şampiyonluk yaşayan Erdal Kılıçaslan’ın sözleşmesi bittiği için kırmızı beyazlı yönetimin listesine girdiği gelen haberler arasında yer aldı. Tecrübeli oyuncunun kulübünden ayrılması durumunda Boluspor yönetiminin kadroya katmak için uğraş vermesi bekleniyor. Konyaspor’da iki şampiyonluk yaşayan Erdal Kılıçaslan’ın PTT birinci liginde birçok takımla ismi anılırken transfer sezonun en çok konuşulacak oyuncular arasında yer alacağa benziyor

 

Boluspor için kamuoyunu meşgul eden bir diğer isimde Konyaspor’ un sol kanat oyuncusu Ali Dere ismi de gündemi oluşturuyor. Konyaspor ile 2016 sezonuna kadar sözleşmesi olan genç oyuncu bu sezon PTT birinci liginde 11 maçta forma giyerken transferde de en büyük problemi 2016 yılına kadar sözleşmesinin bulunması. Bu oyuncu içinde girişimler yapmak isteyen Boluspor yönetimi, Konyaspor yönetiminin de bu oyuncu hakkında vereceği karar sonrasında Boluspor yönetiminin girişimlerde bulunacağı gelen haberler arasında yer aldı.

 

Mevcut kadrosuna takviye yapıp lige hazır bir kadro ile girmek isteyen Boluspor yönetimi, forvet mevkiine de kaliteli bir oyuncu düşünüyor. Kırmızı beyazlı yönetim transfer listesinde Konyasporlu bir oyuncu daha yer alıyor.

 

Konyaspor’a 2012-2013 sezonun devre arasında gelen şampiyonlukta büyük katkısı olan Hollandalı forvet Sjoerd Ars’ın da ismi Boluspor ile anılmaya başlandı. Konyaspor ile Mayıs ayında sözleşmesi biten Sjoerd Adrıanus Theodorus Ars içinde nabız yoklayan transfer komitesi Hollandalı oyuncunun maliyeti konusund

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.