Boluspor'da bu heyecan bir başka!

02/03/2012
02
MAR
2012

Kategorilerinde  birinci olan ve ilimizi temsil etme hakkı kazanan ve grup şampiyonasına giden Boluspor yıldız basketbol takımına başkan Necip Çarıkcı başarılar diledi. 

Yapılan ziyarete Boluspor basketbol takımı sporcuları Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner, yöneticiler, basketbol takımı sportif Direktörü Cengiz Karadağ ve basketbol antrenörleri katıldı.

Çarıkçı "Maddi manevi her türlü desteğe devam edeceğiz"

Başkan Necip Çarıkcı yaptığı konuşmada ''Basketbol takımımızın almış olduğu başarılar hepimizi son derece mutlu etmektedir. Yıldız takımımızı da başarılarından dolayı kutluyorum. Alt yapıda Bolulu oyuncuların olması bizi daha da mutlu ediyor. Basketbol şubemiz için elimizden maddi ve manevi ne geliyorsa yapacağız. Şube yöneticilerimizi teknik heyetimizi ve sporcularımızı kutluyorum'' dedi.


Yamaner "Başkanımız basketbola verdiği destekle, Boluspor'un sadece futbol kulübü olmadığını gösterdi"

Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner ise,”Başkanımız’a ve yönetim kurulumuza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Maçlarda daima yanımızda bulunuyorlar. Bu güven devam ettiği sürece alt yapımıza vermiş olduğumuz önemde artacak ve Bolumuzun çocuklarının da yarınlarda hedefleri olacaktır. Alt yapıda toplam 80 sporcumuz var. Bu sayı daha da artacak. Futbolun konuşulduğu bir ortamda başkanımızın ve yöneticilerimizin basketbol takımına destekleri bizleri mutlu ediyor. Bu sayede sayın başkanımız ve yönetici arkadaşlarımız Boluspor'un sadece bir futbol değil, spor kulübü olduğunu ortaya koydular. '' dedi.

Cengiz Karadağ "Basketboldaki başarılar hepimizindir. Çünki Boluspor tektir! "

Basketbol'un Bolu'da kalıcı olması için çalıştıklarını belirten Basketbol takımı Sportif Direktörü Cengiz Karadağ ise "Temmuz ayından bu yana iyi yol aldık. Mevcut sporcu sayımızı arttırıp gençleri salona spor yapmaya çekmeye çalışıyoruz. Basketbol'un kalıcı olması için çalışıyoruz. Bu yolda bize destek veren başkanımız sayın Necip Çarıkcı ve ekibine, basketbol şube başkanımız Fatih Yamaner'e ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.Umutmayalım ki basketboldaki başarılar hepimizindir. Çünki Boluspor tektir! " dedi.  


Yapılan konuşmaların ardından sporcularla tek tek sohbet eden başkan Necip Çarıkcı yıldız basketbol takımına grup maçlarında başarılar diledi.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.