BOLUSPOR'DA 14'LÜK İMZA

15/10/2014
15
EKİ
2014

TB3L’inde mücadele eden temsilcimiz Boluspor Basketbol takımı kadrosuna genç bir yıldızı daha kattı. 2000 doğumlu oyuncusu Batuhan Erarslan yeni sezonda 12 kişilik TB3L kadrosunda yer alacak.

Sezon başında birçok genç ve yetenekli oyuncu ile anlaşma sağlayan ve bu sezon yine her zaman olduğu gibi başarıyı hedefleyen temsilcimiz Boluspor Basketbol takımı yeni sezon öncesinde kadrosuna Bolu’lu genç bir oyuncu daha katarak güçlenmeye devam etti. TB3L’inde mücadele edecek olan temsilcimiz Boluspor Basketbol 2000 doğumlu oyuncusu Batuhan Erarslan’ı kadrosuna dâhil etti. 14 yaşındaki genç yetenek Erarslan’ın birçok kulüpten teklif almasına rağmen Boluspor’da kalmayı tercih etmesi hem ailesini hemde okuduğu okul yönetimini oldukça fazla memnun etti. Boluspor kulübünden bu transfer ile ilgili yapılan açıklama ise şu yönde; 

Basketbol Takımımızın 2000 doğumlu oyuncusu Batuhan Erarslan yeni sezonda 12 kişilik TB3L kadrosunda yer alacaktır. 

14 yaşındaki genç yetenek Erarslan, bir çok kulüpten teklif almasına rağmen Boluspor’da kalmayı tercih etmiştir. Kendisini yetiştiren Sakarya İlköğretim Okulu Spor Kulübü Başkanı Yener Şengün, Antrenör Özlem Tanesen ve Bülent Tanesen’e teşekkürlerimizi borç biliriz.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.