BOLUSPOR'A KARŞI ÇOK KAZANMIŞTI

18/09/2019
18
EYL
2019

Boluspor adım adım imzaya doğru giderken bir aksilik çıkmaz ise yeni teknik patron Osman Özköylü olacak.

Bu ligin önemli isimlerinden biri olan Osman Özköylü TFF 1. ligde 8 sezonda 13 takımı çalıştırdı. Bu takımlar Osmanlıspor FK,  Yukatel Denizlispor,  Adanaspor,  BB Erzurumspor,  Sivasspor,  Samsunspor,  Adana Demirspor,  Şanlıurfaspor,   Kayseri Erciyesspor,  ve Elazığspor'du. 3 kez Osmanlıspor'un başına geçen Özköylü, Denizlispor'da da iki ayrı dönemde görev aldı. 

TFF 1. ligde toplamda 240 maça çıkan Özköylü bu maçların 108'ini ekipleri ile birlikte kazanırken, 65 maçta berabere kaldı ve 67 maçta ise mağlubiyet aldı. Osman Özköylü toplamda 1,62 puan ortalamasını yakalamayı başardı. Özköylü Osmanlıspor ile 2014-2015 sezonu ve geçtiğimiz sezon en başarılı dönemlerini geçirerek maçına 2 puan ortalamasını üstüne çıkmıştı.

BOLUSPOR'U ÇOK SEVİYORDU

TFF 1. Ligde Osman hoca en çok iki takıma karşı mücadele etti. Özköylü takımları ile 18 kez Gazişehir Gaziantep FK ve 15 kezde Boluspor'a karşı görev yaptı. Bu 15 maçın 9'unu Osman Özköylü'nün takımları kazanırken, Boluspor bu hocaya karşı 5 kez kazanabildi.1 maç ise bareberlikle sonuçlandı.    

1971 Aydın doğumlu Özköylü antrenörlük kariyerinde toplam 335 maça çıktı.  

 

 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.